Romanian Design Week la UVT. Eveniment expozițional lansat de Facultatea de Arte și Design în cadrul ediției naționale RDW 2024

rdw uvt 2024
Distribuie:

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) lansează un nou proiect colaborativ, încurajând inovația și educația în cadrul Romanian Design Week 2024, un eveniment satelit regional ce contribuie la dezvoltarea și promovarea unor soluții de design relevante și creative prin explorarea continuă a unor noi direcții și provocări, stimulând creativitatea și curajul în procesul creativ.


Vineri, 31 mai 2024, începând de la ora 12, va avea loc  deschiderea expoziției de la Facultatea de Arte și Design  (str. Oituz, Nr.4), inițiată în cadrul ediției naționale RDW 2024.

Facultatea de Arte și Design (FAD) oferă oportunități de învățare și creștere continuă în design, atât pentru studenți, cât și pentru profesioniști și publicul larg, promovând un dialog deschis și colaborativ între comunitatea noastră academică și publicul interesat, facilitând schimbul de idei și experiențe. Comunitatea FAD se implică activ în educarea publicului despre importanța și impactul designului în societate și în viața de zi cu zi, contribuind la progresul cunoașterii în domeniul designului prin inovare și experimentare continuă.

Prezența evenimentului Romanian Design Week la Facultatea de Arte și Design a UVT, ca platformă pentru testarea și dezvoltarea de idei și concepte inovatoare în design, contribuie la dezvoltarea de concepte și soluții creative și relevante care răspund nevoilor și provocărilor contemporane ale societății. Sunt promovate proiecte de design social pentru a aduce beneficii durabile comunității și pentru a aborda problemele sociale cheie, promovând principiile designului inclusiv, prin care soluțiile oferite sunt accesibile și relevante pentru toate segmentele societății. Prin aceste eforturi, FAD se angajează să contribuie la transformarea și îmbunătățirea vieții urbane, evidențiind potențialul și importanța designului în construirea unui oraș mai vibrant, mai incluziv și mai inspirat.

 

Biroul de presă al UVT


 

 

Categorie: Timiș
Etichete: Facultatea de Arte și Design a UVT, Romanian Design Week, UVT
Distribuie:
Articolul anterior
Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer atrage atenția asupra nevoii urgente de prevenție și acces la tratament pentru cancerele în rândul femeilor
Articolul următor
Tamponare între 3 autovehicule, în sensul giratoriu de la Aeroport – bretea acces spre A1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie