S-a deschis „pescăria” din Micălaca…

pasaj micalaca4 scaled
Distribuie:

Nimic nou pentru arădeni, în special pentru cei din zona pasajului din Micălaca. Nu are rost să mai explicăm motivele pentru care această problemă nu poate fi rezolvată, e plin internetul de explicații după fiecare ploaie cât de cât serioasă. E o bucată din moștenirea lăsată nouă de inginerul în inginerii care merge pe apă:

falca pasaj

Mai bine să ne bucurăm de ploaie…

[ACTUALIZARE]

Compania de Apă Arad e trimis, imediat după ora 21, următoarea

INFORMARE

„Toate utilajele Companiei de Apă Arad au fost mobilizate în această seară pentru a limita efectele furtunii și ale precipitațiilor abundente.
20 de angajați ai Companiei, cu vidanje, autospecialele tip WOMA și motopompe au intervenit în zona pasajului de pe strada Voinicilor și în zona centrului comercial Gemi Center
pentru a evacua apa de pe carosabil.
Stațiile de pompare au funcționat la capacitate maximă însă din cauza cantităților însemnate de precipitații, canalizarea a făcut cu greu față.”

La ora 21:23, Primăria Municipiului Arad a emis la rându-i concluziile următoare:
„Furtuna din această seară a doborât mai mulți copaci în municipiul Arad, unul chiar în Parcul Mihai Eminescu şi a inundat pasajul din zona străzii Voinicilor. Din cauza cantității mari de apă acumulată într-un timp atât de scurt canalizarea din zona pasajului nu a făcut față averselor de ploaie.
La fața locului au ajuns imediat echipajele Direcției Generale Poliția Locală pentru a dirija traficul. Utilajele Companiei de Apă au intervenit pentru evacuarea apei pluviale de pe carosabil. Echipajele de intervenție sunt pe teren în vederea remedierii tuturor avariilor produse de fenomenul meteorologic. Chiar dacă urmează o perioadă de zile libere societățile Primăriei vor continua să lucreze pentru a rezolva problemele cauzate de această furtună.”

Categorie: Știri
Etichete: canalizare Micălaca, inundație, pasajul din Micălaca
Distribuie:
Articolul anterior
Universitatea de Vest din Timișoara anunță programul seriei de evenimente „WePerform – Seri de muzică și teatru” 2023
Articolul următor
Aplicația UTA OFFICIAL e funcțională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie