S-a prins și Bibarț că „UTA înseamnă Arad”, așa că Primăria dă cele 7,3 milioane de care are nevoie clubul pentru a supraviețui FĂRĂ STADION

bibart gradinaru
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

7,3 milioane de lei. Aceasta este suma de bani alocată clubului UTA de  Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură. Joi, 12 septembrie 2019, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț și directorul general al AFC UTA Arad,  Codru Grădinaru, au semnat contractul pentru fondurile nerambursabile accesate în sesiunea a doua de proiecte.

„UTA este un brand al orașului și e normal să fie sprijinit de Primărie. Cum am spus și în cazul baschetului, e normal ca sumele să crească de la an la an, pentru că și cheltuielile au crescut de la un an la altul. Le dorim baftă partenerilor noștri în activitatea sportivă”, a declarat edilul Călin Bibarț.

Banii sunt mai mult decât bineveniți în condiţiile în care odată cu schimbarea legislației, cluburile și entitățile sportive pot deconta și o parte a cheltuielilor cu salariile antrenorilor și jucătorilor.

„Îi mulțumim Primăriei care în ultimii 7 ani este susținătoarea proiectului UTA și asigură, astfel, continuitatea acestuia. Sumele primite ca finanțare sunt mai mari de la an la an și ne asigură 90% din bugetul clubului. Totodată, reamintim că porțile sunt deschise oricăror finanțatori din mediul privat. Vom face tot efortul pentru a reprezenta cât mai bine acest brand. La anul, UTA împlinește 75 de ani și am dori să avem vești bune pe toate planurile.”, a declarat  Codru Grădinaru.

După semnarea contractului de finanţare, primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ a primit un cadou simbolic: un fular cu mesajul „UTA înseamnă Arad”.

Biroul de presă al P.M.A.

Categorie: Știri
Etichete: Calin Bibart, codru gradinaru, stri arad, UTA, UTA Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Interimatul la Ministerul de Interne al lui Mihai Fifor încetează
Articolul următor
A XXX-a ediție a târgului AGROMALIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…