S-ar putea să vă dea cu REST… dar Geanina Pistru a demarat „proiectul 100 de femei liberale, 100 de ani de la Marea Unire!”, iar „în perioada următoare am convingerea că vom fi mai multe, dar și mai puternice”

femei liberale
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Geanina Pistru, prim-vicepreședite al Organizației Femeilor Liberale la nivel național, împreună cu Liliana Waas, președinte OFL Arad le-au prezentat în conferința de presă de astăzi pe doamnele liberale care au ales să se implice în politica arădeană. De asemenea au prezentat calendarul  acțiunilor  organizației pentru 2018.

„Fiind în anul Centenar Organizația Femeilor Liberale și-a propus să omagieze acest eveniment istoric pentru România prin demararea unui proiect care să sublinieze implicarea și rolul femeii în construcția țării.
Doamnele au avut și au în continuare un rol decisiv în ceea ce înseamnă societatea în general, familie, mediul de afaceri, conducere la nivel local, regional și național, mai precis în toate aspectele vieții. Unele doamne sunt recunoscute și mediatizate pentru activitatea și rezultatele lor, altele preferă să nu se expună vieții publice. Însă ne dorim prin acest proiect să omagiem eforturile tuturor femeilor profesioniste care contribuie decisiv la viitorul României.
Vrem să marcăm anul Centenar prin implicare și asumare de responsabilități, prin participarea la decizii importante și la construcția unei societăți mai bune printr-o continuă dezvoltare.
Sunt mândră de faptul că avem astăzi alături doamne și domnișoare cu idei și inițiativă, cărora nu le-a fost teamă să facă pasul spre politică. Sper ca acest fapt să fie un imbold și pentru alte doamne care vor să vină alături de noi. În perioada următoare am convingerea că vom fi mai multe, dar și mai puternice”declară Geanina Pistru, prim-vicepreședite al Organizației Femeilor Liberale la nivel național.

„Organizația Femeilor Liberale Arad are un calendar de activități complex și generos pentru anul acesta. În fiecare lună avem acțiuni diversificate care se desfășoară atât în municipiu cât și în județ. Continuăm Cartierul de Poveste, în fiecare zonă a Aradului, acest proiect devenind deja eblematic pentru OFL Arad. Ne vom axa pe diverse campanii de informare cu specific pe anumite domenii, medical, ecologizare, frumusețe, dar și politică. Aceste campanii sunt deschise publicului larg. Punem accentul pe acțiuni de prevenție medicală, pe acțiuni de informare și conștientizare a anumitor aspecte din domeniul sănătății.

Per ansamblu anul acesta este unul plin de încărcătură istorică, un an care ne definește ca societate, un an în care proiectele mari ale Organizației de Femei Arad se vor face remarcate, dar și utile pentru arădeni. Implicarea noastră în dezvoltarea comunității arădene va fi una activă și permanentă” declară Liliana Waas, președinte al organizației municipale a OFL Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Categorie: Știri
Etichete: Geanina Pistru, Liliana Waas, OFL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
FLORIN VLAI, chimistul care a băgat DNA în Medicina Legală din Arad, a pledat VINOVAT în fața magistraților și a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare de prima INSTANȚĂ [SOLUȚIA]
Articolul următor
„Păsărelele” o să-și mute cuibul de pe „Imașul IMAR”, după ce Primăria a intrat cu buldozerele-n „casele” lor [FOTO]

1 comentariu. Leave new

 • avatar of zărandanca
  Zărandanca
  26 aprilie 2018 13:55

  Mi se pare mie s-au Chiriloava nu mai ii liberală ?
  Pe ea ați uitat’o!?
  Păcat…cine sti ce plânge biata de ea ….! K o ratat ,,zătoru”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie