„Păsărelele” o să-și mute cuibul de pe „Imașul IMAR”, după ce Primăria a intrat cu buldozerele-n „casele” lor [FOTO]

df9d3950 d2bd 4123 bad6 cf0cb4c1fff2
Distribuie:

 

S-a întâmplat un eveniment aproape istoric pe terenul defunctului C.P.L,, IMAR etc. De pe cele 20 de hectare intrate sub influența bălăriilor legislative, vegetale, animale și umane cumpărate de dezvoltatorul imobiliar Alexandru Bercea într-un final, după un scenariu deja tipic-arădean, ieri, Gospodărirea Comunală, Poliția Locală și niște oameni cu utilaje propriu-zise au „eliberat teritoriul de boscheți” (ca să ne exprimăm în limbaj de budozerist profesionist… că ei au fost cu munca).

Încă puțin și vom mai avea un „calup” de blocuri ARED-style pe Calea Aurel Vlaicu… ceea ce e mai bine decât dacă era mai rău și mai rău decât dacă era foarte bine.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Adăposturile ilegale de la IMAR, la pâmânt!

Poliţiştii locali ai Serviciului de Ordine şi Linişte Publică 1 din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală au fost implicaţi marţi, 24 aprilie 2018 într-o amplă acţiune de igienizare a terenului fostei fabrici IMAR. Sprijinul oamenilor legii a fost solicitat de actualii proprietari ai terenului care au pus gând râu adăposturilor construite ilegal pe terenul respectiv.

Construcţiile ilegale au fost demolate în cursul zilei cu ajutorul lucrătorilor unei societăţi private,  iar la final s-a realizat o igienizare completă a zonei cu ajutorul unei firme specializate.

Oamenii străzii depistaţi în zonă au fost legitimaţi în vederea stabilirii identităţii, iar poliţiştii locali le-au pus în vedere faptul că trebuie să părăsească zona respectivă.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Articol asociat:

Cel mai mare dezvoltator imobiliar arădean vrea să cumpere terenul de sub fosta IMAR – așa că e FOARTE PROBABIL să avem un ARED cu 20 de hectare mai mare [SUMA ȘI TOATE DETALIILE LICITAȚIEI]

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
S-ar putea să vă dea cu REST… dar Geanina Pistru a demarat „proiectul 100 de femei liberale, 100 de ani de la Marea Unire!”, iar „în perioada următoare am convingerea că vom fi mai multe, dar și mai puternice”
Articolul următor
BASCHETBALISTELE de la Liceul cu Program Sportiv au câștigat Cupa SPORTSIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie