Să reabilitezi 500 de metri de TROTUAR în Mândruloc și Cicir e „un război POLITIC care la VLADIMIRESCU durează de 14 ani”!

francisc kempf
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consilerul PSD Francisc Kempf sparge gheaţa şi reuşeste să obţină reabilitarea trotuarelor la Mândruloc şi Cicir

PSD a obţinut o victorie importantă la Vladimirescu, prin adoptarea unui amendament ce prevede reabilitarea trotuarelor în satele aparţinătoare, Mândruloc şi Cicir. Grupul de consilieri locali social-democraţi, condus de Francisc Kempf, a reuşit să impună această măsură în plen, finanţarea lucrărilor urmând să se efectueze de la bugetul local.

„Am luptat mult pentru ca cetăţenii din Mândruloc şi Cicir să aibă parte de acest proiect de infrastructură atât de necesar. În final, până şi primarul liberal Crişan a înţeles că nu poate bloca la infinit iniţiativele constructive ale PSD şi că oamenii îl vor judeca aspru pentru atitudinea sa. Concret, am izbutit să spargem gheaţa, ceea ce este o premieră, fiind primul consilier din opoziție care a reușit la Vladimirescu acest lucru în ultimii 14 ani.

Tehnic, discutăm despre o distanţă de 500 m în ambele sate, porţiuni pe care se vor realiza lucrări de reabilitare pentru trotuare. Întotdeauna spun că îmi place să mă ţin de dictonul „Ein Mann, Ein Wort” (Un om, un cuvânt) şi să onorez cu seriozitate aşteptările oamenilor care şi–au pus speranţele în organizaţia PSD Vladimirescu şi în mine. În final, sper ca primarul Crişan să se țină cu adevărat de treabă și să reabiliteze trotuarele respective în acest an, conform amendamentului”, spune preşedintele PSD Vladimirescu Francisc Kempf.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: cicir, Francisc Kempf, mandrulor, politica arad, PSD Arad, vladimirescu
Distribuie:
Articolul anterior
USR Arad a monitorizat activitatea Primăriei și a constatat că „an după an, INVESTIȚIILE au fost realizate LA UN SFERT din ce a fost planificat”
Articolul următor
Ca-n „Mizerabilii”… o fată a furat de 70 de lei ciocolată dintr-un supermarket – iar asta i-ar putea distruge viața

2 comentarii. Leave new

  • Domnu Kempf, cea mai importanta ,,asteptare” a locuitorilor din Mandruloc si Cicir este canalizarea, domnule. Nu putem vorbi de civilizatie si cu atat mai putin de confortul cetatenilor, daca vom continua cu fosele septice. Lasati trotuarele ca nici dracu nu le foloseste! Sunt bani aruncati pe apa sambetei! Luptati-va pentru canalizare, daca vreti sa aduceti confort cetatenilor celor doua sate!

    Răspunde
  • Bravo Franzi
    Viitorul primar al comunei vladimirescu

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

posiar penitenciarul arad 1

[ACTUALIZARE] „Herghelia de 70 de bidivii pensionați la Penitenciarul Arad” cu care am fost seduși de DNA Timișoara înseamnă, de fapt, „doi cai frumoși, maxim șasă”… dar BANII găsiți în casa medicului Poșiar IMPRESIONEAZĂ prin OBRĂZNICIE!

  DNA Timișoara a reușit trimiterea în JUDECATĂ a medicului care pensiona „pe bandă” angajați ai Penitenciarului Arad… însă SUMELE pe care s-a pus sechestru spun mai multe decât RECHIZITORIUL.…
tiberiu rancu1

IN MEMORIAM Tiberiu RANCU

  A trecut la cele veșnice, cu puțin înainte de a împlini 72 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din Lipova și din județul Arad: medicul…