SC ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc, a fost vizitată de către Ministrul Mediului Mircea Fechet

principala
Distribuie:

 

SC ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc, a fost vizitată de către Ministrul Mediului Mircea Fechet.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul neutralizării deșeurilor periculoase și nepericuloase,compania deține logistica și tehnologia necesara pentru colectarea, transportul, incinerarea și eliminarea finală a deșeurilor de acest fel. Unitatea este dotată cu 5 incineratoare de mare capacitate și un incinerator de mică capacitate dedicat incinerării individuale pentru animalele de companie,având o capacitate de incinerare de 53 tone pe zi, prestând servicii de colectare și incinerare pentru cei mai mari generatori de deșeuri din 20 de județe.

ALVI SERV SRL respectă întocmai legislația de mediu, folosind cele mai înalte tehnologii, drept urmare, compania arădeană a fost desemnată,în anul 2016, să primească vizita reprezentanților Comisiei Europene.

ALVI SERV, toți implicați, toți responsabili!

alvi serv 5

Categorie: Publicitate
Etichete: ALVI SERV SRL, deseuri, incinerator deseuri, neutralizare deseuri
Distribuie:
Articolul anterior
Începe noul sezon de baschet feminin. Arădencele debutează contra orădencelor de la CSU Rookies
Articolul următor
Halterofilul CSM Arad Cosmin Krupla este triplu medaliat naţional de seniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie