Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare ”Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna – Structura de învățământ Arad început un nou an școlar

1 1
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi, la sediul Penitenciarului Arad, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar a Structurii de învățământ Arad din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare ”Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna.

Acest eveniment special care a debutat cu intonarea inmului de stat și un Te Deum oficiat de preotul capelan al Penitenciarului Arad, a adus împreună pe cei 60 de elevi admisi (31 de băieți și 29 de fete), coordonatorul structurii de învățământ, dl. inspector de poliție penitenciară Sergiu MARTON, conducerea Penitenciarului Arad în frunte cu domnul director, comisar de poliție penitenciară Elvis Ionuț DOBRESCU, doamna colonel (r) Delia HALCHIN, fost coordonator al școlii,  profesorii de specialitate, iar din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor a participat online dl. comisar șef de poliție penitenciară Marian ILIE, Director DSDRP în Administrația Națională a Penitenciarelor.

Această nouă serie de elevi are în față o oportunitate de a se dezvolta și a învăța sub îndrumarea unor profesori de specialitate, experți în domeniul penitenciar, care îi vor ghida în procesul lor de pregătire. Suntem încrezători că aceștia se vor implica cu seriozitate și dedicare în cursurile și activitățile școlii și că vor deveni profesioniști valoroși în sistemul penitenciar. Ne așteptăm ca această nouă promoție a Secției Arad a Școlii Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, să fie un loc de formare de înaltă calitate, care va contribui la dezvoltarea de viitori lideri și specialiști în domeniul sistemului penitenciar.

În cadrul ceremoniei de deschidere, elevilor li s-a transmis un emoționant mesaj de către șefii de promoție din anii anteriori, agenții de poliție penitenciară: Andrei HĂGĂTIȘ-Penitenciarul Bistrița (2020), Anda BALOȘIN-Penitenciarul Spital Tg. Ocna (2021) și Denisa MUTEA-Penitenciarul Severin (2022), toți scolarizați la Secția Arad, aceștia  îndemnându-i să fie silitori, perseverenți și să dea dovadă de maturitate în ceea ce privește pregătirea lor pentru cariera în sistemul penitenciar,  împărtășind din experiența lor, atât ca elevi cât și ca proaspeți lucrători de penitenciar și au subliniat importanța disciplinei, responsabilității și a valorilor profesionale în acest domeniu.

Felicităm toți elevii pentru admiterea lor și le dorim succes pe parcursul noului drum ales. 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: Arad, nou an școlar, Pregătire a Agenților de Penitenciare
Distribuie:
Articolul anterior
A doua tranșă din ajutorul acordat celor 4,2 milioane de pensionari cu venituri sub 3.000 de lei a fost acordată de Guvernul Marcel Ciolacu
Articolul următor
Se mai și prind hoți de biciclete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie