Cursuri dedicate părinţilor la Camera de Comerţ Arad

3
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

La eveniment au participat : arh. Gheorghe Seculici – preşedinte CCIA Arad, prof. univ. dr. Ramona Lile – rector UAV Arad, prof. Marius Göndör – inspector școlar general I.S.J. Arad, Florian Toma – Inspector Principal IPJ Arad – Biroul Siguranță Școlară, arhid. Iulian-Gheorghe Lehaci – consilier eparhial la Arhiepiscopia Aradului, prof. Carmen Crişan – manager Centrul de Formare Profesională CCIA Arad.


În deschiderea evenimentului preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, domnul Gheorghe Seculici, a punctat:

“Este un proiect special, în care vizăm formarea profesională continuă, ca un sprijin pentru angajații părinţi sau viitori părinți, este o investiţie în dezvoltarea capitalului uman, cu impact major asupra creşterii calităţii muncii”.

Echipa proiectului a prezentat aspectele organizatorice, a stabilit regulile de grup, s-au aplicat chestionare pentru identificarea nevoilor părinților, au fost dezbătute subiecte pe tema “Cunoașterii și prevenirii victimizării minorilor”, iar la final a avut loc o sesiune de networking într-un cadru non-formal.


Detalii şi înscrieri la telefon 0730 188.299, email [email protected], persoană de contact Prof. Carmen Crișan – Manager Departament Formare Profesională CCIA ARAD.

Context:

Proiectul vine în sprijinul angajaţilor părinţi sau viitori părinți, cu un set de instrumente, care să îmbunătățească calitatea vieții personale şi care să sporească eficiența şi productivitatea muncii lor.

În cadrul proiectului se vor oferi cursuri gratuite şi servicii de consiliere şi orientare profesională, consultantă pentru angajații părinți, pentru crearea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională. De asemenea se vor organiza ateliere de lucru şi sesiuni de formare cu o tematică specifică, în parteneriat și în colaborare cu instituții specializate în prevenirea fenomenelor antisociale.

Activităţile se vor derula la sediul CCIA Arad sau la sediul companiilor care se vor alătura proiectului. 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: camera de comert, cursuri
Distribuie:
Articolul anterior
Noaptea Bibliotecii Arădene. Care este programul complet
Articolul următor
Circulația tramvaielor se întrerupe sâmbătă. Vezi linia vizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

De-a râsu plânsu

Nu credeam că o să râd atât de serios, de la începutul săptămânii. În general, vinerea e loc de amuzament pentru politichia arădeană. Câteodată, şi duminica. Dar Sfântul Karkaleki, patronul…