SCU: „Pericolul ca UTA să joace la Cluj, Mediaș sau chiar… Timișoara există, dacă nu se tratează cu mai multă responsabilitate problema bazelor sportive din Arad!”

UTA
Distribuie:

 

[Comunicat de presă SCU]

Suntem deja  spre mijlocul lunii martie și apropiindu-se perioada în care trebuie să debuteze orice lucrări de gazonare, lucrările de modernizare a stadionului Motorul încă nu au început !

Atunci când Primăria Arad prin viceprimarul Călin Bibarț anunța mutarea echipei noastre pe stadionul Gloria, Suporter Club UTA a avut o poziție tranșantă în care ne-am exprimat scepticismul cu privire la capacitatea administrației locale arădene de a duce la îndeplinire ceea ce a promis. Iată că la nicio lună de la acel moment, în disperare de cauză, clubul UTA a fost nevoit să găsească o altă soluție.

Suntem recunoscători și apreciem eforturile clubului și administrației locale din Șiria pentru crearea celor mai bune condiții pentru desfășurarea meciurilor pe stadionul Otto Greffner, atât pentru sportivi cât și pentru spectatori. Suntem plăcut impresionați de eforturile făcute într-un timp atât de scurt și asta poate servi drept exemplu Primăriei Arad care promite și promite, dar în realitate lucrările se desfășoară foarte încet sau deloc,  în aceste condiții existând riscul de a se repeta episoade rușinoase precum cele de la meciurile cu Voluntari sau ASU Politehnica Timișoara.

În tot acest timp, cu UTA desfășurându-și meciurile de pe teren propriu în afara Municipiului, lucrările la Stadionul Francisc Neuman vor fi terminate anul viitor (sperăm!), iar necesara modernizare a stadionului Motorul, în vederea disputării în condiții acceptate de Federație a meciurilor de primă ligă, nu a debutat! Indiferent de momentul bugetar, responsabilii din Primărie trebuiau să pregătească din timp soluțiile administrativ-birocratice pentru a avea siguranța finalizării lucrărilor până la începutul campionatului viitor, când cu toții sperăm că UTA va juca în Liga I.
Ar fi încă o situație cu totul rușinoasă ca arădenii să nu poată vedea după 10 ani, pe viu, meciurile UTA-ei din Liga I.  Pericolul ca UTA să joace la Cluj, Mediaș sau chiar… Timișoara există, dacă nu se tratează cu mai multă responsabilitate problema bazelor sportive din Arad unde ar trebui să joace „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

Această situație pentru noi ar fi de neacceptat, pentru că UTA este a Aradului. Așa cum din punct de vedere sportiv lucrurile merg în direcția bună, tot așa avem pretenția și din partea Primăriei să se achite la timp de sarcinile ce îi revin și să își onoreze promisiunile față de cel mai puternic  simbol al orașului nostru.

Nu vom accepta o nouă umilință!

Pentru noi doar UTA contează!

Categorie: Știri
Etichete: Arad, liga 2, pentru noi doat uta conteaza, SCU, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
[BREAKING NEWS] Spargeri în serie azi-noapte, la birouri notariale, de avocatură și spații comerciale de lângă Tribunalul Arad
Articolul următor
Gata cu sărăcia! 123 de milioane de euro au intrat în Arad, pentru „infrastructura de apă uzată” cică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

afis festivalul vinului 2023 2

Festivalul Vinului, ediția 2023, la Arad

Festivalul Vinului, ediția 2023, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie, în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD