[BREAKING NEWS] Spargeri în serie azi-noapte, la birouri notariale, de avocatură și spații comerciale de lângă Tribunalul Arad

milea 3 640x360 1
Distribuie:

 

Mai multe spații comerciale – barul de la intersecția Bulevardului Vasile Milea și strada Blajului, o coafură, un birou de copiat acte, dar și birourile unor avocați și al unui notar – au fost sparte în noaptea de miercuri spre joi. Spărgătorii – după primele aparențe – au căutat bani și bunuri convertibile ușor în cash, golind de valori tot ce au găsit în respectivele incinte.

Poliția se află la fața locului, colectând probe, amprente, luând declarații etc.

Intresant – deosebit la o asemenea speță – e faptul că o sursă a dat ca sigură informația potrivit căreia „imobilele au fost sparte din trei în trei numere”.

Precizările IPJ Arad

Conform ofițerului de presă al IPJ Arad, Lorena Radu, „polițiștii au deja un cerc de suspecți și o pistă pe care se conduce ancheta. Au fost întocmite 3 dosare penale, 2 pentru tentativă de furt calificat și 1 pentru furt calificat.”

Categorie: Știri
Etichete: avocati, b-dul vasile milea, hoți, notari, spargeri, strada blajului, Tribunalul Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Mândru că trăiesc În România
Articolul următor
SCU: „Pericolul ca UTA să joace la Cluj, Mediaș sau chiar… Timișoara există, dacă nu se tratează cu mai multă responsabilitate problema bazelor sportive din Arad!”

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…