Se fac angajări serioase la Inspectoratul de Jandarmi Arad

Distribuie:

 

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al IJJ Arad  anunță un concurs de ocupare a nu mai puțin de 8 posturi – patru de ofițer și patru de subofițeri, din surse externe.

Comunicat:

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad desfășoară, în această perioadă, activități de recrutare, din sursă externă, în vederea ocupării prin concurs a patru posturi de ofițer și patru de subofițer.

Posturile de ofițer sunt în specialitățile: informatică, juridic, administrare patrimoniu imobiliar și armament, geniu-chimic iar posturile de subofițer sunt în specialitățile ordine publică și pază.

Datele privind condițiile de recrutare, documentele necesare înscrierii, bibliografia și tematica de concurs și termenele până la care se pot depune cererile de înscriere, se pot obține contactând Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, în localitatea Vladimirescu, strada Jandarmeriei, nr. 1-3, la telefon 0257.514922 și de asemenea, accesând pagina de internet www.jandarmeriaarad.ro.       

 

Categorie: Știri
Etichete: concurs, inspectoratul judetean de jandarmi arad, jandarmi arad, posturi
Distribuie:
Articolul anterior
Grevă în pușcării! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare iese de astăzi în stradă. Penitenciarul din Arad aderă la proteste
Articolul următor
Fix 5042 de voluntari din Judeţul Arad au participat la Ziua de Curățenie Națională

1 comentariu. Leave new

  • Deşi am avut nenumărate posibilităţi să mă fac vânător, mi s-a părut că este o practică aproape inumană. Eu am avut tangenţă cu armele. Mi s-au oferit chiar cadou, arme de vânătoare dar le-am refuzat. …. Am fost la vânătoare de copil, ca gonaci, sau să car vânatul (iepuri, fazani, prepeliţe) şi mi s-a părut că se comit crime. Am scris într-o carte de a mea despre o vânătoare de „nalt nivel”, când un ied de căprioara rănit, plângea efectiv ca un copil, şi s-a dus în faţa puştii unui vânător, care i-a curmatsuferinţa prin împuşcare. ……. Finalul din Moartea căprioarei a lui Labiş :
    „Tu, iarta-mã, fecioara – tu, caprioara mea!
    Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
    Plang. Ce gandeste tata? Mananc si plang. Mananc! „

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie