Și polițiștii merg la păcănele… De această dată în control

politie jocuri noroc
Distribuie:

În timpul acțiunilor cu efective mărite desfășurate de polițiști sâmbătă și duminică, au fost verificate 37 de societăți comerciale din municipiu, din care 13 baruri/ cluburi. Pentru 8 dintre sălile de jocuri de noroc s-a propus revocarea licențelor. Din cele 90 de sancțiuni contravenționale aplicate, 21 privesc ordinea și liniștea publică, 52 abateri la regimul circulației rutiere, 3 privesc organizarea jocurilor de noroc (sancțiuni aplicate de reprezentanții Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc), 12 privind normele de prevenire și stingere a incendiilor (sancțiuni aplicate de speciliști din cadrul I.S.U. Arad).


Acțiune de amploare, în municipiu

În zilele de 17 și 18 februarie a.c., polițiștii din municipiu, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Vasile Goldiș” Arad și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad împreună cu reprezentați ai Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, în municipiul Arad, cu scopul prevenirii faptelor antisociale, menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere.

În cadrul activității au fost legitimate 241 de persoane și verificate 103 autovehicule. Au fost controlate 37 de societăți comerciale, din care 13 baruri/cluburi, fiind propuse spre revocare 8 licențe pentru jocurile de noroc.

Au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționle, din care, 21 privind ordinea și liniștea publică, 52 pentru abateri la regimul circulației rutiere, 3 privind organizarea jocurilor de noroc (sancțiuni aplicate de reprezentanții Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc), 12 privind normele de prevenire și stingere a incendiilor (sancțiuni aplicate de speciliști din cadrul I.S.U. Arad), iar restul pentru alte abateri.

Valoarea sancțiunilor a fost de 118.000 de lei, fiind totodată reținute 3 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


Foto – Google


 

Categorie: Știri
Etichete: anulare licențe, IPJ Arad, ISU Arad, Jocuri de noroc, Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc
Distribuie:
Articolul anterior
Prințul William va construi case pentru persoanele fără adăpost pe moșia sa din Cornwall
Articolul următor
Accident rutier cu 3 victime, la ieșirea din Vladimirescu spre Mândruloc. Două ambulanțe SMURD (una Terapie Intensivă Mobilă) sunt la fața locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie