Bărbat de 37 de ani, din județul Hunedoara, reținut de polițiștii arădeni pentru violare de domiciliu

hot stada oscar
Distribuie:

După ce zilele trecute mai mulți cetățeni din Aradul Nou au reclamat prezența unui individ dubios care le-a intrat în curte, verificând ușile de intrare în locuințe sau ale autoturismelor parcate (în fața casei sau în curte), acesta a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Apelul reprezentanților IPJ Arad către cetățeni rămâne valabil: să pună la dispoziția polițiștilor imagini cu valoare probatorie, ori de câte ori există posibilitatea, având montate camere de supraveghere sau imagini efectuate cu telefonul mobil.


BĂNUIT DE VIOLARE DE DOMICILIU, IDENTIFICAT ȘI REȚINUT

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 2 Micălaca a fost identificat un bărbat, de 37 de ani, din județul Hunedoara, care, în noaptea de 5/6 februarie a.c., ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil de pe strada Oscar, din municipiu.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru violare de domiciliu.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad adresează mulțumiri cetățenilor care pun la dispoziția polițiștilor imagini cu valoare probatorie, în cursul urmăririi penale.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: politisti, strada Oscar, violare de domiciliu
Distribuie:
Articolul anterior
[Profile în câteva linii] RĂZVAN CADAR 
Articolul următor
ELIZA este o minune de fetiță de 3 ani din Șiria, al cărui destin depinde de o sumă de bani de care familia nu dispune. Orice ajutor este binevenit, pentru o operație care ar putea să o ajute să umble

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie