Simona Halep şi Marius Copil au făcut SPECTACOL la „Sports Festival”

halep copil
Distribuie:

 

La finele acestei săptămâni a fost a doua ediție a Sports Festival, găzduit la Cluj prezentare ca de show mare, cu BT Arena în penumbră şi lumini în tribună, intrare pe trotinete electrice, aplauze, scandări şi multă emoţie. Au jucat Simona Halep şi arădeanul Marius Copil de o parte a fileului şi italianul Fabio Fognini şi Daniela Hantukova de partea ceealaltă.

Scorul are mai puțină importanţă în astfel de meciuri.

În partidele demonstrative totul e permis, regulile rămân deoparte, intră în rol fantezia şi spontaneitatea, îndemânarea şi inventivitatea. Seara a fost deschisă de băieţi. Execuţii care mai de care mai spectaculoase şi mai neconvenţionale în faţa a 9000 de spectatori. Marius Copil câştigă primul set în faţa lui Fognini cu scorul de 4-2, iar organizatorii au decis să nu se mai joace și setul secund. Pe ritm de dans au jucat Hantukova şi Halep. Halep şi învinge adversara cu scorul de 4-1. A urmat apoi un interesant dublu – mixt în care Halep a jucat împotriva fostului antrenor australianul Darren Cahill. Marius Copil a lăsat câteva schimburi de mingi un copil de pe margine.

 

Categorie: Sport
Etichete: fognini, hantukova, Marius Copil, Simona Halep, tenis
Distribuie:
Articolul anterior
Progresul Pecica şi-a făcut returul mai greu, cu un 2 – 1 smuls după o repriză secundă ghinionistă
Articolul următor
UTA se va cantona în Slovenia, la Rogla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta u craiova large

O partitură prea dezacordată în Bănie

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – UTA 4-2 (1-1) 20.07.2024, ora: 19,00, stadion: „Ion Oblemenco”, temperatura: 34°C, spectatori: 7763. Au marcat: Zajkov (35), Paradela (58), Baiaram (74), Mitriță (90+3) – Imoh (45),…