Simona Halep va fi audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția

simona halep
Distribuie:

După ce sportiva româncă a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj, Simona Halep a depus o cerere de apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția. Sportiva urmează să fie audiată la începutul lunii februarie 2024. Sportiva speră la reexaminarea deciziei sau la o reducere a pedepsei, scrie Agerpress.


Cazul Simonei Halep va fi examinat de o comisie de arbitri, care vor delibera, în baza audierilor, dar și a documentelor oficiale.

„Procedurile de arbitraj aşe TAS au început. În concordanţă cu Codul sportiv de arbitraj (Codul TAS-CAS), părţile fac schimb de acte depuse în scris, iar panelul de arbitri va decide constituirea cazului. Apoi, panelul va dispune direcţii procedurale pentru următoarea fază a procesului, inclusiv stabilirea unei audieri. După audiere, panelul va delibera şi va emite o decizie de arbitraj care va cuprinde hotărârea sa în acest caz şi motivarea ei. În acest moment nu este posibilă indicarea unei perioade de timp pentru durata procesului şi emiterea deciziei. Decizia panelului TAS va fi una finală şi inatacabilă, cu excepţia dreptului părţilor de a face un apel la Tribunalul federal elveţian, în teren de 30 de zile”, se arată în comunicatul emis de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Reamintim că Simona Halep a fost suspendată pentru doping, pentru că avea în organism Roxadustat, substanță interzisă în rândul sportivilor. De asememea, Pașaportul său biologic nu a fost conform, existând nereguli.


 

Categorie: Sport
Etichete: dopaj, Roxadustat, Simona Halep, tas
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: „GATA CU HOȚIA, GATA CU ȘMECHERIA!”
Articolul următor
„Doctor” Cionca ne spune că CT-urile și RMN-urile pe care le-a cumpărat ne scapă de „bolile infecțioase și infecțiile dobândite în spitale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…