Spectacol „Happy Halloween” la Colegiul Național ,,Moise Nicoară’’ [GALERIE FOTO]

halloween 10
Distribuie:

 

Sâmbătă, 29 octombrie 2016 , la orele 16 a avut loc spectacolul  „Happy Halloween’’ la Colegiul Național Moise Nicoară.

Au participat elevi din clasele V-VIII. Într-o atmosferă de poveste, concurenții și-au etalat măștile, dovlecii, și au participat la un concurs dinamic și interactiv pe perechi.

Spectacolul a fost organizat de către doamna Kramer Simona, profesor de limba engleză, împreună cu elevi din clasele 12A, 12 B, 11A,10A, B, D, E și 9D .

Din juriu au făcut parte profesorii de limba engleză: Lavinia Pîrv, Rotaru Diana,  Marilena Diaconescu, subsemnatul, și elevul din clasa a 12-a A, Sebastian Fogarassy.

Prezentatorii au fost 2 elevi, tot din clasa a 12-a A, Cristiana Vlaiconi și Florin Ruja.

Pe lângă Parada dovlecilor, a măștilor, a costumelor și proba perechilor, participanții s-au bucurat de un mini spectacol oferit de elevi din cadrul Colegiului, prin interpretări de muzică pop si dans sportiv.

Spectacolul s-a încheiat cu premierea participanților, astfel:

– Parada Dovlecilor: Premiul I- Ruja Mihai( 8C), Premiul al II-lea: Meche Rareș (6C ), Premiul al III-lea: Cosma Maia (6C) și Premiul Special :Toderici Mihai (7A)

– Parada Costumelor: Premiul I- Bejan Eric (6A), Premiul al II-lea: Swen Kramer (5C), Premiul al III-lea: Jura Karina(6C) și Premiul Special: Maia Ciucur (6 B)

-Parada Măștilor: Premiul I-Radu Paul, Baltă Mihnea (7B), Premiul al II-lea: Valentin Frumosu(6B), Premiul al III-lea:Blanzeanu Andrei (7B)

-Concursul pe perechi: Premiul I-  Alexia Isac, Elisa Ivănescu ( 7A), Premiul al II-lea:  Giulia Fildan, Rebeca Soltesz (6B), Premiul al III-lea: Peia Adrian, Peia Ana( 6C)

Un eveniment plin de culoare și imaginație, cu participanți dornici de a-și pune în valoare costumele , dovlecii dar și abilitățile pe parcursul probelor.

Imaginile vorbesc mai bine !

 

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Arad, Colegiul Național Moise Nicoară, dovleci, Halloween, spectacol
Distribuie:
Articolul anterior
[NEWS ALERT] Dezastru în Italia! Un cutremur de 6,5 grade a avut loc azi-dimineață, în centrul peninsulei. O mulțime de clădiri sunt la pământ!
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Vreo 250 de arădeni au trecut pe la Crucea din Parcul Eminescu în memoria celor 64 de tineri uciși acum un an de monștrii acestor vremuri: corupția, indolența și prostia… [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

horatiu malaele

Horațiu Mălăele la Teatrul de Vară

În 24 iulie, începând cu ora 20:00, pe Strada Gheorghe Barițiu nr. 16, Arad, publicul arădean, dar și toți cei interesați, sunt invitați să participe la spectacolul „Sunt un orb”,…