Stai #șitu acasă cu Uniunea Națională a Studenților din România

cover stamacasa
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Uniunea Națională a Studenților din România reprezintă o federație studențească, care reunește asociații studențești și de tineret din 14 centre universitare, ale cărei scopuri includ dezvoltarea și afirmarea profesională, evoluția cunoașterii și cercetării în condițiile respectării statului de drept și a drepturilor omului.

Pe data de 29 Martie UNSR a lansat clip-ul „Stai #șitu acasă cu UNSR” pe platformele de social media, acesta  ajungând popular într-un timp foarte scurt. Prin intermediul acestui clip îndemnăm studenții și tinerii din țară la calm, gânduri pozitive și să stea #acasă. 25 de organizații membre UNSR s-au alăturat inițiativei și au spus împreună „stai #șitu acasă”.

Aceste vremuri care ne încearcă pe toți trebuie să ne aducă mai aproape spiritual unul de altul, să ne respectăm unii pe alții și cel mai important este să avem mai multă grijă de noi. De foarte mult timp oamenii își neglijează viața personală și aloca extrem de puțin timp dezvoltării personale. Atmosfera actuală trebuie să ne împingă către noi bariere iar cu puțin curaj ne putem redescoperi și transforma, ieșind din această criză globală mai buni și mai fericiți.

Uniunea Națională a Studenților din România sprijină eforturile Guvernului României în lupta cu pandemia actuală dar și ONG-urile care ajută într-un număr record populația țării, printre acestea numărându-se și asociații studențești membre UNSR.

UNSR – Conectăm idei. Construim experiențe. Dar #stămacasă. Stai #șitu.

Persoană de contact: Dediu Vlad – Președinte UNSR
Persoana care difuzează comunicatul: Chetroiu Alexandru – Director Departament PR

 

Categorie: Știri
Etichete: Chetroiu Alexandru – Director Departament PR, Dediu Vlad - Președinte UNSR
Distribuie:
Articolul anterior
S.C.J.U. Arad: „Folosim același tratament ca la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, pentru tratarea pacienților cu SARS CoV-2.” „Șase medici au anunțat că vor renunța la desfășurarea activității medicale din U.P.U”
Articolul următor
Spitalul Județean Arad – investiția de care ȘI-A BĂTUT JOC Consiliul Județean Arad cel mai mult, exploatând-o ca pe un bordel și „pompând” ZECI DE MILIOANE DE EURO în… propriul capital!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie