Știați că Geanina Pistru, Sergiu Bîlcea, Ionel Bulbuc și Lazăr Faur „s-au luptat cu pesedeul, cu banii arădenilor și cu Primăria Arad în ultimii patru ani”? Nici noi… dacă nu s-ar fi lăudat Geani cu asta LIVE!

pnl live
Distribuie:

 

Joi, 8 iulie, începând cu ora 13.00, în Parcul Buda Bujor (Hotel Continental) a avut loc o conferință de presă a PNL Arad cu prilejul încheierii mandatului organizației municipale și al alegerilor interne din acest an. Matroana PNL Arad, Geanina Pistru, împreună cu Sergiu Bâlcea (președinte al organizației municipale pe final de mandat), Ionel Bulbuc (vicepreședinte CJA) și Lazăr Faur (viceprimar) au făcut bilanțul celor 4 ani de echipă.

Cel mai greu le-a fost „să lupte cu pesedeul, cu banii arădenilor și cu primăria Arad” și, cei 4 în special, s-au „luptat cu Viorica Dăncilă ” însăși „atunci când a fost în Arad de a nu lua primăria Arad”.

După această luptă sângeroasă, s-au scuturat bine, au măturat-o pe Dăncilă și s-au apucat de împărțit măști prin stațiile de tramvai, în parcări și intrări în magazine pentru că a dat peste ei și inamicul nevăzut/necunoscut. Noroc cu domnul Sergiu Bîlcea care la fix era președinte al Rețelei Solidarității și a fost de unde și pe unde să curgă de toate.

Până la urmă au biruit în alegeri și ciclul Geaninei s-a încheiat cu bine. Acum și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene, în echipă cu Gheorghe Falcă și Iustin Cionca.  Și… vrea totul.

Ionel Bulbuc vrea și el să candideze pentru funcția de vicepreședinte al organizației municipale.

Lazăr Faur a făcut bilanțul activității sale în echipă, este mulțumit de rezultate și acum candidează la funcția de prim-vicepreședinte al organizației municipale.

Sergiu Bîlcea l-a lăudat pe Gheorghe Falcă, dar l-a „înțepat” pe Călin Bibarț pentru scorul cu care a câștigat în numele PNL alegerile locale. Evident le-a fost greu, „în perioada 2012-2019 pentru că pesedeul și Fifor au pus Aradul la colț”. Rămâne în cărți și candidează pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale. Este și singurul candidat pentru funcția de președinte, deci duce o luptă cu el însuși.

Alegerile interne ale PNL Arad vor avea loc vineri, 9 iulie, de la ora 19. Ce nu s-a comunicat în conferința de presă este faptul că Geanina Pistru întocmește lista neagră cu cei care nu vor participa la alegeri și nu-l vor vota pe Sergiu Bîlcea ca să știe cine și de unde să fie dat afară.

 

***

[ACTUALIZARE](ora 18:00): COMUNICAT DE PRESĂ – PNL ARAD

 

PNL își alege vineri noua conducere municipală

Consiliul de Coordonare Locală PNL se întrunește vineri seara, la Ștrandul Neptun, pentru a alege noua conducere a organizației. Președintele Sergiu Bîlcea, Geanina Pistru, Lazăr Faur și Ionel Bulbuc au vorbit despre acest eveniment în cadrul unei conferințe de presă organizată în Parcul Bujor Buda.

„Echipa PNL din municipiul Arad încheie o etapă în care am fost greu încercați. După 2016 am luptat împotriva abuzurilor PSD, am luptat pentru arădeni. Am fost în stradă când guvernarea PSD a furat banii Aradului, am cerut respect pentru orașul nostru. Apoi a venit pandemia, restricțiile, problemele sociale și economice care au afectat grav multe familii. Am fost alături de arădeni, de cei din linia întâi în lupta cu pandemia, am ajutat cum am putut, am dăruit peste 80.000 de măști într-o situație de urgență sanitară. Le mulțumesc celor care au ajutat, oamenilor care fac bine, prin Rețeaua Solidarității condusă de Sergiu Bîlcea. După aceste momente, suntem tot echipa câștigătoare, partidul în care arădenii au cea mai mare încredere. Vineri este o mare sărbătoare pentru noi, alegem noua conducere a organizației municipale. Pentru prima dată după mulți ani, nu voi face parte din noua conducere de la municipiu, astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene, în echipă cu Gheorghe Falcă și Iustin Cionca. Pentru mine organizația municipală rămâne ca o familie, cunosc atât de bine fiecare cartier, fiecare om. Le mulțumesc pentru că au fost întotdeauna prezenți în toate proiectele noastre. Voi fi în continuare alături de colegii mei de la municipiu, vom munci împreună pentru PNL, pentru Arad”, a spus Geanina Pistru.

„Suntem într-o zi a bilanțului, în care vedem dacă lucrurile pe care le-am făcut pentru arădeni au fost destule, dacă munca noastră a dat rezultate. Candidez din nou pentru funcția de vicepreședinte la municipiu, pentru că am început aici un proiect în care cred. Coordonez organizația din Centrul Aradului, am format un grup de oameni uniți, un grup în care dezbatem problemele orașului, ale cartierului. Colegii noștri sunt prezenți și respectați în comunitate, transmit eficient mesajul nostru către arădeni, ei preiau problemele oamenilor și ni le transmit, încercăm să le rezolvăm în administrație. Chiar dacă funcția administrativă este legată de județ, rămân în echipa politică de la municipiu, cu entuziasm și cu credința că PNL este cea mai bună echipă pentru Arad. Îmi doresc să folosim cu înțelepciune fondurile europene, să ne dezvoltăm orașul. Avem nevoie de «acordul fin», de spații ca acesta, în care arădenii să vină cu drag”, susține Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

„Din 2016 sunt alături de această echipă, am venit din presă, din zona civică, cu gândul de a înfăptui lucruri concrete pentru comunitate. Am realizat lucruri cu care mă mândresc, cum ar fi Aradul Liberal, proiect prin care am adus alături de noi oameni de valoare, am avut ocazia să lucrez în organizația din Vlaicu, cu oameni faini, cu care am avut rezultate muncind. A venit pandemia și nu ne-am lăsat, am răzbit. A venit apoi momentul în care am făcut pasul spre funcția de viceprimar. Îmi doresc să ne respectăm promisiunile electorale, ceea ce am promis oamenilor. Împreună cu primarul Bibarț și consilierii locali vom respecta ce am promis și vom dovedi cu fiecare zi care trece că proiectele noastre sunt viabile. Vreau să transmit un gând bun arădenilor, să le spun că pot avea încredere în PNL, colegilor liberali din cartierul Aurel Vlaicu, am lucrat împreună cu ei atât de bine în ultimii ani, am format un grup unit, un grup de prieteni. Pornim cu încredere la drum cu o echipă nouă, pentru Arad, pentru arădeni!”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.

„Le mulțumesc arădenilor care au avut încredere în această echipă. Succesul pe care l-am avut la ultimele patru alegeri se datorează echipei, care a știut să sufere, să renunțe la orgolii și să găsească o cale câștigătoare. Am câștigat alegerile europarlamentare și Aradul are un europarlamentar în persoana lui Gheorghe Falcă și un partener pentru dezvoltare. Am câștigat alegerile prezidențiale și România are un președinte european, de dreapta. Am câștigat alegerile locale, avem primar și viceprimar, am câștigat conducerea Consiliului Județean, un partener pentru Arad. Trebuie să recunosc că îmi doream un scor mai mare pentru funcția de primar, mai mulți consilieri și un deputat în plus. Am fost partenerii administrației Falcă în implementarea unor proiecte ca regenerare urbană, construcția stadionului UTA. PSD a pus Aradul la colț, tot ce s-a realizat, s-a realizat datorită administrației locale. Guvernarea liberală a repus Aradul pe harta marilor proiecte, ca drumul expres Arad – Oradea și modernizarea căii ferate Arad – Timișoara. Avem obligația să continuăm marile proiecte, să realizăm lucrurile frumoase, refacerea centrului, a Falezei Mureșului. Candidez pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale cu hotărârea și ambiția de a realiza lucruri mari: să repunem Aradul pe harta investițiilor importante”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

 

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: alegeri interne PNL Arad, Calin Bibart, Geanina Pistru, Gheorghe Falca, ionel bulbuc, Lazăr Faur, organizatia municipala a PNL Arad, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
Ce „ardea” la ora asta în Arad?! Bibi și-a „îmbodobit” bradul de Crăciun de pe-acum. Pentru țânțari probabil că va stropi la Revelion…
Articolul următor
Înfrângere la limită: UTA – Hajduk Split  0 – 1  (0 – 1 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie