Suntem pe locul 4 în lume la informatică

img 20160628 175245 1
Distribuie:

 

Trei medalii de argint şi o medalie de bronz, palmaresul elevilor români la Olimpiada Internaţională de Informatică 2016.

 Lotul olimpic al României şi-a adjudecat patru premii (trei medalii de argint şi o medalie de bronz) la XXVIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informaticădesfăşurată la Kazan (Rusia), în perioada 12 – 19 august.

Medaliile de argint au fost obţinute de Andrei Popa (clasa a XI-a/Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui), laureat cu „bronz” în 2015, Costin Andrei Oncescu (clasa a X-a/Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, jud. Argeş) şi Andrei Costin Constantinescu (clasa a XI-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti). Radu Alexandru Munteanu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, a obținut medalia de bronz.

Urmare a acestui rezultat România îşi consolidează poziţia a patra în clasamentul pe medalii all times, cu un palmares de 99 de medalii: 28 de aur, 45 de argint şi 26 de bronz. Ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale de Informatică a reunit 308 concurenţi din 80 de ţări.

 

Categorie: Știri
Etichete: educatie, elevi români, informatică, Kazan 2016, medalii, olimpiadă internațională
Distribuie:
Articolul anterior
Cum mi-am aniversat infarctul la cheful lui Falcă
Articolul următor
Expert contabil din Arad – arestat la domiciliu pentru evaziune fiscală în variantă agravantă. Peste 1 milion de lei este prejudiciul probat de procurori

1 comentariu. Leave new

  • “Sunt absolut convins ca daca doi ani cat a fost cu PDL, domnul Magureanu n-a fost sanctionat, trebuie sa fie sanctionat acum si este foarte bine lucrul acesta. Pana la urma mai bine mai tarziu decit ni;i2data&#8o21c, a adaugat premierul. Am vazut declaratia cu ochii mei. A fost data la Ministerul Agriculturii. Deci face parte din PSDq.e.d.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie