The Case a lansat videoclipul piesei „Kings & Jesters”

the case
Distribuie:

Trupa timișoreană The Case a lansat un nou single, „Kings & Jesters”, o piesă cu un mesaj pe cât de puternic, pe atât de profund și plin de emoție. Clipul care însoțește acest single este cât se poate de sugestiv din acest punct de vedere și are un impact pătrunzător, trimiterile evidente la situația geo-politică actuală fiind de-a dreptul răscolitoare.


Chiar din punct de vedere compozițional, trupa depășește acele bariere cu care ne-a obișnuit și propune, dincolo de stilul inconfundabil deja, un soi de post-rock cu pasaje amețitoare de shoegaze care reușesc să tulbure până și cele mai adormite simțiri.

cover artwork 1Clipul piesei „Kings & Jesters” este disponibil pentru distribuire și vizionare pe canalul oficial de Youtube al trupei, la acest link:

The Case ne-au obișnuit cumva cu compoziții care transpun auditoriul într-un univers mult mai apropiat de lumea reală, departe de iluziile vândute la preț de chilipir în viața de zi cu zi, de minciuna unei vieți pașnice, fără griji și în totală armonie.

Tocmai din acest motiv și spectrul sonor propus, de fiecare dată, de trupa timișoreană este cuprins de o doză sănătoasă de sinceritate, fără artificii care să obtureze viziune și percepția publicului, fără mesaje la modă și fără false disperări. Iar acest lucru este cu ușurință simțit de oameni, The Case devenind, astfel, una dintre cele mai apreciate trupe din zona de alternative din România.

„Kings & Jesters” marchează și o nouă direcție muzicală pe care trupa o experimentează, desigur, fără a se desprinde decisiv de identitatea sonoră pe care și-a construit-o în timp, dar suficient cât să îți deschidă imaginația și să te facă să îți dorești să descoperi cât mai profund această viziune creativă a băieților.

Mai exact, elementele definitorii pentru muzica The Case, cele care se învârt în sfera genurilor grunge și alternative rock, se dizolvă în complexitatea radiantă a acestei noi abordări stilistice până la subtilitate, lăsând locul unui post-rock intens, pătrunzător, care se declină luminos în fragmente inspiratoare de shoegaze.

the case foto by bianca petrisor


Una peste alta, „Kings & Jesters” este o explozie de sunet întru frumos, o explorare asumată care naște, pe lângă aceste noi universuri creative pentru trupă și noi înțelesuri sau, mai cu seamă, căi de căutare prin muzică pentru public.

Credite:

Mixaj și masterizare: Enrico Tiberi
Înregistrare: Mihai Bele @ Muzicon Studio Timișoara

Voce și versuri: Alfred Paroș
Chitară: Adrian Istodorescu
Bass/Clape/Synth-uri: Cristian Paroș
Tobe: Mihai Bele

Piesa “Kings & Jesters” este disponibilă și pe Spotify, la acest link: https://open.spotify.com/album/05jwKvlIv75tJretjYdDFu


Categorie: Lifestyle
Etichete: Kings & Jesters, the case
Distribuie:
Articolul anterior
Bacterie rară care distruge țesuturile se răspândește rapid în Japonia
Articolul următor
#SigurantaOnline oferă recomandări de vacanță în siguranță: cum să eviți capcanele și tentativele de fraudă din mediul online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…