Lansarea noului album „Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift

taylor swift
Distribuie:

Cu doar câteva ore înainte de lansare, întrebarea care îi preocupă pe fanii lui Taylor Swift este la ce oră va fi disponibil albumul „Tortured Poets Department”. Vineri, 19 aprilie, așteptarea va lua sfârșit.


„The Tortured Poets Department” marchează al unsprezecelea album de studio al lui Taylor Swift și promite să fie o explorare profundă a relației și a despărțirii sale de Joe Alwyn. În timpul turneului The Eras, Taylor a dezvăluit că scrierea acestui album a fost pentru ea o adevărată salvare. „Într-un fel, mi-a amintit de importanța scrierii de cântece în viața mea și nu am avut niciodată un album în care să am mai multă nevoie de scrierea de cântece decât pe Tortured Poets”, a spus aceasta.

Albumul conține 20 de cântece complet noi, inclusiv 4 piese bonus, și vine cu colaborări de marcă, printre care cele cu Post Malone și Florence and the Machine. Jack Antonoff și Aaron Dessner, colaboratorii de lungă durată ai lui Taylor, au co-scris, de asemenea, diverse cântece.


Fanii abia așteaptă să analizeze fiecare vers scris de Taylor, știind ca aceasta spune mereu o parte din viața ei prin acestea. Mai puțin încărcate și mai conversaționale decât cele de pe albumul „Midnights”, ele o readuc pe Taylor Swift la ceea ce ai putea numi spațiul ei sigur, permițându-i să-și exprime clar nemulțumirile față de un fost bine-cunoscut (Joe Alwyn).

În timp ce „So Long, London” pare să cânte încheierea relației sale de șase ani cu actorul Joe Alwyn, albumul pune în prim-plan în principal un fost de-al ei cu care a avut o relație mai scurtă: tatuate și neplăcut de fanii ei, imprevizibil. Figura care apare în multe dintre aceste cântece este evident Matty Healy din trupa 1975, cu care Swift a avut o aventură scurtă anul trecut.

Lansarea albumului „Tortured Poets Department” a creat valuri în mediul online unde fanii așteaptă cu nerăbdare să descopere ce surprize le pregătește Taylor Swift în acest nou material discografic.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: taylor swift, Tortured Poets Department
Distribuie:
Articolul anterior
Lansarea albumului „God’s Colors” de Nelu Simandan – O muzică inspirată de îngeri
Articolul următor
Festivalul de Lectură pentru Copii – NARATIV, aduce magia cărților la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…