Traian Băsescu e dus rău cu flota!

basescu coldea kovesi
Distribuie:

E un lucru bun că protestele din ultima vreme îi reeșapează pe unii politicieni și demnitari ai acestei națiuni… Totuși, oricine-ar fi, nu ar strica puțină decență. Protagonistul de azi, imaculatul Traian Băsescu, președintele românilor care s-a *ișat pe referendum, a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj de (dez)interes național

Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor.

Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început.

Îi văd pe „Patrioţii înspăimântaţí” din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii prin sms, în dialog direct sau pe facebook.

„Patrioţii înpăimântaţi” se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viaţa, drept pentru care plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile.

„Patrioţii înspăimântaţi” de la PSD uită că, acum 3 – 4 ani, urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor, “Băsescu la puşcărie“. V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea, măi “patrioţi înspăimântaţi”, fie că era vorba de soţie sau de cele două fete? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost.

Vă mai amintiţi, „patrioţi înspăimântaţi”, că, în 2012, mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană? Nici eu şi nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi. Şi încă ceva, măi „Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD: adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015.

Telefoanele mele (mobilul şi fixul de acasă) sunt public cunoscute de un an şi jumătate, pentru că eu mi-am asumat acest lucru. Primesc zilnic sute de telefoane şi mesaje, şi nu mă sperii deloc. Mesaje cu ameninţări, altele cu blesteme pentru mine şi familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinşi de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversaţii plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut, dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre ţară sau despre problemele lor. Dar, din toate aceste telefoane, plăcute sau nu ca mesaj, aflu o mulţime de lucruri despre oameni, fie că sunt în ţară sau munesc în străinătate. Şi atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon.

Deci, „Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD. Dacă tot aţi avut şansa ca cineva să vă facă publice numerele de telefon, nu vă speriaţi de poporul pe care spuneţi că vreţi să-l serviţi. Răspundeţi poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi, că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi’. Să auzim numai de bine, măi „PSD-işti patrioţi iubitori de popor”.

PS – Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu! Asta-i viaţa în stratosferă, iar, dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria.”


Deși imoral acest mesaj, mi-a amintit de ce îmi place Băse… Pentru că tot ce spune e foarte credibil dar nu e chiar adevărat… Pentru că uită să menționeze, în mod natural, niște detalii esențiale care schimbă totul. De exemplu, faptul că lui nu i-a fost frică de amenințările primite pe telefon din simplul fapt că în loc de coaie avea Binomul… Amenințările pe care le primea el erau instant înregistrate la SRI și cei care amenințau erau monitorizați zilumină, fără să știe. Siguranța lui personală și a familiei erau singura sarcină a SRI-ului lui Coldea. Nu a apărut să plângă pe la televiziuni pentru că nu era cazul. Dușmanii lui direcți erau rezolvați de Kovesi. Deci, diferența majoră dintre aceste situații similare este că PSD-ul a-nceput cu stângul, printr-un război cu Binomul…


  

Categorie: Politice
Etichete: politica, politicieni, proteste, traian basescu
Distribuie:
Articolul anterior
În timp ce ne înjurăm între noi… apropo: ni se inundă drumurile!
Articolul următor
Conform PSD, Bugetul de Stat pe 2017 „corespunde aşteptărilor cetăţenilor şi este centrat pe îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…