Transformă-ți bucătăria cu ajutorul fronturilor MDF

fronturi mdf
Distribuie:

Un nou an vine de obicei cu multe schimbări și nu doar pe plan personal. Dacă ți-ai propus să schimbi aspectul locuinței, mai ales al bucătăriei, fronturile MDF sunt o opțiune durabilă și elegantă cu care îți poți înfrumuseța casa. De ce să le alegi, care sunt avantajele lor și cum îți poți redecora locuința la un preț mai redus sunt subiectele care vor fi abordate în articolul de astăzi.

Fronturile MDF – una din primele alegeri ale designerilor de interior

Utilizarea fronturilor din MDF (plăci de fibre de densitate medie) pentru dulapurile mobilei este o opțiune de luat în considerare dacă dorești să oferi bucătăriei tale un aspect nou și proaspăt. MDF este un material care poate fi folosit pentru a schimba aspectul camerei în care ne petrecem o mare parte din timp într-o varietate de moduri și este atât versatil, cât și ieftin. Datorită caracteristicilor tehnice și estetice, fronturile MDF sunt una dintre cele mai populare opțiuni pe lista designerilor de interior.

Care sunt avantajele fronturilor MDF

Ai luat în calcul redecorarea bucătăriei, însă înlocuirea mobilierului s-a dovedit a fi o investiție mult prea mare? La momentul actual, prețurile pentru piese de mobilier pe comandă pleacă de la 1.000 de euro. Una dintre opțiunile cele mai bune este utilizarea fronturilor MDF și acestea sunt motivele:

  • Nu trebuie să schimbi complet mobilierul din bucătărie. Fronturile sunt de fapt ușile mobilei. “Front” vine din limba engleză și se traduce ca “față”, deci fronturile pentru mobilierul tău reprezintă exteriorul, partea vizibilă. Astfel, ai posibilitatea de a înlocui doar ușile cu unele noi, moderne. În plus, nu trebuie să intri în renovare cu totul. Montajul este rapid și se poate efectua în condiții care să nu degradeze întreaga încăpere.

  • Fronturile pot fi personalizate. Îți faci griji că fronturile MDF nu se vor potrivi cu restul mobilierului din bucătărie din punct de vedere cromatic? Vestea bună este că la momentul actual se găsesc pe piață într-o gamă diversificată, dar pot fi și vopsite, la comandă. Așadar, poți opta pentru fronturi din MDF în nuanța pe care mobila ta o are sau pentru o culoare complementară pentru un aspect inedit.

  • Au un preț mult mai accesibil. Deoarece schimbi doar fața mobilierului, costurile implicate în acest proiect sunt mult mai scăzute. Cheltuielile sunt, de fapt, o investiție în calitate.

  • MDF-ul este un material rezistent la umiditate. În funcție de orele pe care le petreci în bucătărie gătind, mobila este afectată de umiditatea din aer, chiar dacă utilizezi o hotă. Atât PAL-ul, cât și lemnul masiv lucrează în timp, însă dintre toate opțiunile disponibile, MDF-ul are o rezistență mult mai ridicată la umiditate.

  • Fronturile MDF sunt ușor de curățat și întreținut. Comparativ cu alte tipuri de materiale, fronturile din MDF se curăță foarte ușor cu o cârpă umedă și detergent, așadar nu trebuie să folosești soluții speciale. În plus, tot procesul este rapid și ușor de realizat.

Cum îți poți redecora bucătăria la un preț mult mai redus 

Până pe 31 ianuarie, la Glasspandoor avem reduceri de 36% la toate fronturile MDF, dar și la tâmplăria realizată cu acestea. Așadar, dacă te-ai decis să oferi un aspect fresh locuinței tale, bucură-te de discount-uri la fronturi înfoliate și vopsite. Am îmbogățit gama de produse, deci ai o multitudine de opțiuni care îți vor scoate bucătăria în evidență.

Concluzie

Fronturile MDF sunt o alegere excepțională și durabilă care te ajută să obții bucătăria la care ai visat. Cu gama largă de opțiuni disponibile, îți poți personaliza bucătăria în funcție de nevoile și stilul tău, bucurându-te în același timp de beneficiile unei soluții rentabile, durabile și ușor de întreținut.

Categorie: Advertorial
Etichete: Fronturile MDF, Glasspandoor, mobilă de bucătărie
Distribuie:
Articolul anterior
Primăria Arad și-a prezentat bilanțul investițiilor din anul 2022 și obiectivele din acest an
Articolul următor
Amplasamentele pentru desfășurarea comerțului ambulant pe domeniul public cu produse specifice Zilei Îndrăgostiților, Zilelor de 1 Martie și 8 Martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

campanii-glasspandoor

Glasspandoor: De Crăciun suntem mai buni…

Anul 2022 a fost și este un an în care Glasspandoor s-a implicat activ în foarte multe proiecte, majoritatea alături de minunatul ONG „Cetatea Voluntarilor Arad”, care ne-a oferit oportunitatea…