Ușile din PVC: o alegere inteligentă pentru case moderne și eficiente energetic

usi-exterior
Distribuie:

Atunci când ești în căutarea ușilor perfecte pentru locuință, indiferent dacă sunt de interior sau exterior, este necesar să iei în calcul mai multe aspecte, nu doar prețul și designul. Investiția trebuie să fie una de viitor, care să se amortizeze pe baza beneficiilor pe care ți le aduce. În prezent, ușile din PVC sunt o alegere inteligentă pentru case eficiente din punct de vedere energetic, iar astăzi vom discuta despre motivele pentru care sunt una dintre cele mai bune alternative pentru locuința ta.

Ce sunt ușile din PVC?

Ușile din PVC au în componența lor policlorură de vinil, o substanță din categoria materialelor termoplastice cu o structură amorfă. PVC-ul este cunoscut pentru numeroase beneficii, însă motivul pentru care este atât de utilizat în lumea tâmplăriei este eficiența energetică foarte bună pe care o are. Așadar, acesta este un prim motiv pentru care reprezintă o investiție.

De ce să le alegi? 

După cum menționam anterior, ușile PVC prezintă o serie de beneficii, cele mai importante fiind:

  • Design modern. Clasicele uși din PVC sunt cele albe. Între timp, evoluția procesului de fabricație a condus la obținerea unei palete mult mai largi de culori, imitând inclusiv granulația lemnului. Totodată, ușile au noi forme și stiluri menite să se potrivească gusturilor tale.

  • Securitate. Siguranța locuinței este întotdeauna o prioritate. În cazul ușilor PVC, cadrul robust, dar totuși ușor, folosit în combinație cu diverse sisteme de blocare și geamul termopan, reprezintă o altă soluție de prevenție împotriva intrușilor.

  • Izolarea termică. Poate cel mai important criteriu atunci când alegi o ușă este eficiența energetică. PVC este un conductor scăzut de căldură, ceea ce înseamnă că atunci când este montat corect, va forma un sistem de aer închis minimizând pierderile de căldură, experimentate de materialele neizolatoare.

  • Durabilitatea. PVC-ul este un material dur, așadar se deteriorează foarte greu și este rezistent în cazul șocurilor. În același timp, nu este supus coroziunii sau putregaiului, comparativ cu ușile alcătuite din alte materiale. Un alt aspect important de menționat este acela că acoperirea protejează ușa împotriva radiațiilor UV, deci nu trebuie să îți faci griji că materialul se va estompa dacă este expus la soare.

Tipuri de uși PVC

Pentru că fiecare persoană este în căutarea unei soluții moderne în materie de uși, gama de uși PVC s-a extins pentru a acoperi nevoile fiecăruia dintre noi. La momentul actual, pe piață sunt prezente:

guthurd7oxzolkq umqcxb hcyazouzdxacyjedqftxicudqr hfjvhayhdnyt7dyu7x4n tbleumzbpxcajwcnfqekzxtsvemglwdfwszb9ymt4qgowj9bk1dqjbam tqkz

 

k5hzuc7bpupkzhq8ohhca9cnspkuthaaikdbcyowetgril5wicfaly0zoetdz1rl9ksyqc0vj0gqmvdj72vj5p7xonu600dlm9h9ssd9k41jv xec9

 

 

b bvned3mhae 0dhbjtdhggopdig16ixotruwzvmqqmht3msrx8jzejrmaguxddssul4vgbp18yucyurw4yd7rhmlqqbp3hstavamkwqpsx84og1higwp

 

 

dmowe1hxn88 u7ihjaytugibeierlx4tkdsacf8frbbrtjbhfd0fmwzde0iinsutndzukzr3iqty5d r7swrw6orwkpk3msgkivoy1vp5qz obie5k5idrrhl1zr5gaoqgh7g7ykbis53ft0wjuhpd1d5mod pd07x0i0fcue5isernen qypyccrukqvq

Profită de reduceri

Dacă ți-ai propus să redecorezi locuința sau încă lucrezi la casa mult visată, avem o veste bună pentru tine: în această perioadă, beneficiezi de 10% extra-reducere pentru comenzile mai mari de 5.000 de lei la tâmplăria PVC&termopan, indiferent că este stoc sau la comandă, după dimensiunile și preferințele tale.

Glasspandoor îți pune la dispoziție o gamă diversificată de produse, iar imaginile pe care le-ai vizualizat anterior fac parte din colecțiile noastre. Produsele le poți vizualiza aici, iar dacă dorești o comandă personalizată, contactează-ne și te vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Concluzie

Ușile PVC sunt o soluție inteligentă în cazul în care îți dorești un produs foarte eficient din punct de vedere energetic. În plus, sunt durabile, moderne și sigure… sunt o investiție în locuința ta.

Categorie: Advertorial
Etichete: case moderne și eficiente energetic, Glasspandoor, Ușile PVC
Distribuie:
Articolul anterior
Oltean de 26 de ani – arestat după ce și-a bătut și jefuit concubina din Sânpetru German
Articolul următor
Amintiri dintr-o țară bananieră (30)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pele 1

Legendarul fotbalist Pele

  Edson Arantes do Nascimento, cunoscut lumii intregi sub numele de Pele, a fost un atacant brazilian, recunoscut in mod unanim drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. Chiar…