Încă un TUN marca ELBA – Primăria Arad: orașu-i praf și va intra în șantiere interminabile – dar strada 1 Decembrie va fi luminată de 1500 de becuri!

1 decembrie 2 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Bolta luminoasă de pe strada 1 decembrie, gata până la finele acestei săptămâni

1500 de becuri vor crea o spectaculoasă boltă luminoasă pe strada 1 Decembrie din Municipiul Arad. Iluminatul ornamental va fi funcţional de vineri seara până duminică seara, fiind o alternativă la iluminatul rutier ce urmează să fie întrerupt. Se va crea astfel un aspect deosebit în zonă unde accesul stradal în intervalul menţionat va fi doar pietonal.

„Pe strada 1 Decembrie 1918 încercăm un iluminat stradal arhitectural deosebit. Promisiunea este că va fi ceva mai deosebit, mai ales că este o străduţă centrală. Dacă proiectul va reuşi, următoarea ţintă din acest punct de vedere va fi străduţa care înconjoară Biserica Roşie care, la fel, s-ar preta la stradă pietonală şi iluminată frumos.” – a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Echipele de muncitori a operatorului care asigură iluminatul public în municipiu, estimează că lucrările se vor încheia în scurtă vreme, astfel încât vineri să poată fi inaugurat noul iluminat arhitectural de pe strada 1 decembrie.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Categorie: Știri
Etichete: 1500 de becuri, strada 1 Decembrie din Municipiul Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Spaniolii ȘTIU cum stă treaba! Au scanat ARADUL și au văzut seamănă cu CARTAGENA de acum 2218 ani, așa că e PERFECT PREGĂTIT pentru un FESTIVAL de „recrearea atmosferei și a evenimentelor din timpul celui de-Al Doilea Război Punic”
Articolul următor
Când te uiți în STÂNGA și în DREAPTA și nu dai de oameni POLITICI. Doar demagogi… mașini de ridicat mâna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie