Un cioban beat a intrat peste o familie din Lipova înarmat cu un cuțit. Jandarmii au rezolvat diferendul, care avea la bază un conflict mai vechi

jandarmeria
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Scene de coșmar trăite de către doi soți din Lipova.Un cioban a intrat peste ei în gospodărie și i-a amenințat cu un cuțit

S-a întâmplat ieri după amiază în jurul orei 17.00, în orașul Lipova județul Arad, unde un cioban, angajat la o stână din localitate, a sărit gardul unei gospodării și cu un cuțit de bucătărie în mână, a început să-i amenințe pe proprietari, soț și soție. Incidentul ar fi avut la bază o dispută mai veche dintre cioban și familia respectivă, privind accesul pe un teren.

Speriați, cei doi soți au sunat imediat la 112, fiind direcționat un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Lipova, care a ajuns în scurt timp la adresa indicată. Bărbatul, văzând că proprietarii au sunat la 112, a luat-o la fugă într-o direcție necunoscută. Cu semnalmentele primite de la părțile vătămate, jandarmii au plecat în căutarea agresorului și în scurt timp a fost identificat într-o zonă apropiată de locul unde s-a petrecut fapta.

Persoana identificată de către jandarmi, un bărbat de 49 de ani din Lipova, nu a putut da explicații cu privire la fapta săvârșită deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra bărbatului un cuțit identic cu cel descris de către părțile vătămate, fiind ridicat mijloc material de probă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințarea, conform Codului Penal.

Actele de sesizare și cuțitul au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Categorie: Știri
Etichete: cioban beat, jandarmerie arad, Lipova, violare de domiciliu
Distribuie:
Articolul anterior
Spitalul Județean Arad a suplimentat, cu 37, numărul de paturi pentru pacienții COVID
Articolul următor
Un DEȚINUT care a EVADAT în urmă cu un an și jumătate din Penitenciarul Arad, dat în urmărire cu mandat EUROPEAN pentru infracțiuni pe teritoriul mai multor state, A FOST PRINS astăzi la furat în București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie