Un SĂTMĂREAN care figura ÎN CARANTINĂ și „nu crede în virus” a fost găsit de jandarmi DEVIRUSÂNDU-SE în Piața Gării

d8ded594 df8b 4957 be95 65eb8c3853a0
Distribuie:

 

[BULETIN INFORMATIV]                                                                                

Un sătmărean care figura în carantină la domiciliu, a fost depistat de către jandarmi pe o stradă din municipiul Arad

Luni, 14 decembrie 2020 în jurul orei 17.00, un echipaj de Jandarmerie care desfășura o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, a depistat un bărbat de 33 ani din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul se afla în fața unei societăți comerciale din Piața Gării și consuma băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus.

Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 1200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum și pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost introdus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Categorie: Știri
Etichete: Jandarmeria Arad, jandarmi arad, piata garii, satmarean, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Trei asociații profesionale ale magistraților se REVOLTĂ față de introducerea posibilității ca înregistrările rezultate din activități specifice „culegerii de informații” să fie folosite ca „mijloc de probă” în dosarele penale
Articolul următor
Judecător Adriana Stoicescu: „Astăzi, chiar dacă nu pare, Consiliul Superior al Magistraturii a făcut istorie! E momentul să fim cu adevărat judecători”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie