„Un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale ar putea avea loc după 1 aprilie”

mihai fifor
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: PSD propune un set de măsuri imediate pentru protejarea cetățenilor și a IMM-urilor de noi majorări ale prețurilor la gaze naturale, ce ar putea avea loc după 1 aprilie.

„Continuarea creșterii prețurilor la gaze naturale arată că liberalizarea pieței este un eșec, în lipsa unei concurențe reale. Soluțiile urgente ale PSD oferă românilor și companiilor o protecție pe termen scurt, până când Guvernul va veni cu un plan pe termen lung pentru rezolvarea acestei probleme.

În viziunea PSD trebuie intervenit concomitent pe două planuri:

1) reglementarea temporară a pieței;

2) Investiții masive în creșterea capacității de producție de energie ieftină.

Este cert că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare astăzi nu am fi vorbit nici de plafonarea pe termen scurt, nici de reglementarea pieței și de investiții pe termen mediu și lung.

Acesta este motivul intrării PSD la guvernare: oprirea dezastrului lăsat de guvernările de dreapta și protejarea cetățenilor și a economiei naționale.”, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: Mihai Fifor, președintele PSD Arad, preturi gaze naturale, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
IZODORA Matei PERSONAL ne-a solicitat să-i publicăm DREPTUL LA REPLICĂ bazat pe acuzația că i-am folosit numele în articole – zice ea – „defăimătoare”
Articolul următor
Accident rutier între un autoturism și un autotren la ieșirea A1- Zădăreni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

benidorm large

AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

Asta social-filantropie, nu ca amărâții ăia care predică fraierilor că ortodoxia se face în smerenie, cu umilință și sacrificiu de sine, rugându-te pentru aproapele tău și trăind în modestie! Ca…