Un tânăr a murit într-un salon de tatuaj din mallul Iulius Town, în timpul evenimentului „Timișoara International Tattoo Convention”

tatoo
Distribuie:

Incident tragic, petrecut vineri, 12 aprilie, la Timișoara. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce unui tânăr i s-a făcut rău într-un salon de tatuaje și a murit. Incidentul s-a petrecut la Iulius Town, la Timișoara International Tattoo Convention.

Conform procedurii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar corpul a fost dus spre autopsiere la IML Timișoara. 


Sursele criticarad.ro spun că tânărul a venit „euforic în stare avansată” la eveniment și că origanizatorilor nu li se poate imputa nicio culpă – dar examenul medico-legal va stabili cauza exactă a decesului, iar în funcție de asta se va stabili latura penală a faptei și eventualii vinovați.


Organizatorii  Timișoara International Tattoo Convention au transmis pe facebook.

„Dorim să vă anunțăm că evenimentele programate pentru ziua de vineri se amână pe mâine din cauza unui incident neprevăzut, independent de voința noastră. Publicul este așteptat începând cu sâmbătă 13 aprilie, ora 11. Mulțumim”, au transmis reprezentanții Timisoara International Tattoo Convention.


 

Categorie: Timiș, Știri
Etichete: mallul Iulius Town, salon tatuaj, timisoara, un tanar a murit, „Timișoara International Tattoo Convention”
Distribuie:
Articolul anterior
Caricaturistul Gogu Neagoe revine la Festivalul național de umor „Liviu Oros” de la Deva
Articolul următor
Aradul a căzut pradă bălăriilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie