Unul dintre cei mai populari duhovnici din Arad, preotul Ioan Florea (n.1952) a trecut la cele veșnice

pr.ioan florea
Distribuie:

 

Încă un Om al Domnului a trecut la cele veșnice:
preotul Ioan Florea, unul dintre cei mai populari duhovnici ortodocși, foarte iubit de comunitatea în care locuia, s-a stins din viață azi-noapte – din câte am aflat, în somn – în casa sa din cartierul Grădiște.

În anii `8o a activat la Parohia Grădişte, în acea perioadă fiind consilier administrativ bisericesc, iar ulterior a slujit ca preot la Parohia Miniș.

Ioan Mihai Bachiș – Preot Paroh la Parohiile Baia și Slatina de Mureș:

„Astăzi a plecat să slujească Liturghia cea cerească  unul dintre cei mai iubiți oameni pe care i-am întâlnit în propria viață trecătoare! Un OM, un DUHOVNIC, un PRIETEN care m-a format și mi a fost alături în formarea mea preoțească! Nu am cuvinte sa-i mulțumesc!  Te voi pomeni neîncetat la Sfântul Jertfelnic! Bunul Dumnezeu pe care L-ai  slujit o viață întreagă să te primească în Împărăția Preasfintei Treimi, Pr. Ioan Florea (1952-2021)! Am învățat de la dânsul eleganța  slujirii dumnezeieștilor slujbe, apoi dragostea pe care fiecare preot trebuie să o poarte pentru credincioșii săi! Am învățat multe… Drum lin Magistre!”

florea bachis

Ciprina Tripa – Preot Parhoh la Parohia Semlac:

Dumnezeu să te Odihnească Părinte IOAN FLOREA și să îți facă un loc întru locul luminii celei nespuse și nepieritoare! Ne vom aminti de dumneata așa cum ai fost. Mereu cu un zâmbet pe față și cu certitudinea pe care o afișai știm că  «Sfârșitul nu-i aici, nu ne oprim din drum orice ar fi!» – mulțumesc că la ceas de cumpănă ai fost unul din oamenii care mi-ai spus: «Copile mergi pe înainte!» Mulțumesc…  Dumnezeu să îți dea Odihnă!”

florea tripa

Transmitem și noi, pe această cale, condoleanțe familiei îndurerate.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!…

Categorie: In memoriam
Etichete: Ciprina Tripa, Ioan Mihai Bachiș, Parohia Grădişte, Preot Parhoh la Parohia Semlac, Preot Paroh la Parohia Baia si Slatina de Mureș, preotul Ioan Florea
Distribuie:
Articolul anterior
„Îngerii păzitori” ai cățeilor au vizitat Grădinița „Bambi”
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Călin Bibarț – unul dintre foarte puținii oameni din lume care cred în promisiunile lui Dan Vîlceanu: „Suntem în parametri relativ normali acum, așteptăm ajutorul promis de la Guvern”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie