USR are o nouă organizație în comuna Vladimirescu

usr vladimirescu
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Uniunea Salvați România crește în județul Arad cu o nouă organizație locală, în comuna din vecinătatea municipiului, în urma activității unui grup de inițiativă coordonat de către Ioan Năsui.

Evenimentul de lansare a fost organizat sâmbătă, la sediul Uniunii din Arad, fiind  prezenți noii membri ai organizației din Vladimirescu, precum și președintele Vlad Botoș, parlamentarii Adrian Wiener și Sergiu Cosmin Vlad, vicepreședinții Dorin Rus-Mițco, Stan Ion și Răzvan Anghel, coordonatorul de extindere Filimon Gheorghe alături de membri și apropiați ai USR Arad.

În cadrul evenimentului au avut loc alegeri pentru stabilirea organelor de conducere, în urma cărora a fost desemnat președinte al noii filiale USR domnul Ioan Năsui, antreprenor și localnic al comunei.

Florin Rășinar, președinte USR Vladimirescu: „Comuna Vladimirescu se remarcă prin apropierea de municipiul Arad și prin numărul mare de locuitori, fiind printre primele localități din județ din acest punct de vedere. În bună măsură putem privi comuna noastră ca pe un cartier al Aradului, având foarte mulți locuitori care muncesc sau merg la școală în Arad. În mod logic îmi doresc ca și la nivel de confort urban, de utilități publice, să ne ridicăm la nivelul municipiului vecin. Pe lângă aceasta, locuitorii din Vladimirescu trebuie să beneficieze de acces rapid și sigur înspre Arad dar și de avantajele pe care le oferă statutul de comună: taxe mai mici, administrație mai puțin stufoasă și deschisă către cetățeni.”

Biroul de presă al USR Arad

Categorie: Știri
Etichete: comuna vladimirescu, florin rasinar, ioan nasui, politica arad, usr arad, vladimirescu
Distribuie:
Articolul anterior
Optimismul de acasă nu se potrivește cu meciul din târg! UTA – Academica Clinceni: 1 – 3
Articolul următor
ELAN SCHWARTZENBERG, într-un interviu senzațional din Tel Aviv, despre preaputernicii zilei de ieri și de azi: „Poate mă întorc cu Codruţ Marta!”

1 comentariu. Leave new

  • Bravo domnule presedinte, bravo Vladut! Cu pasi mici, dar siguri, veti ajunge acolo unde va doriti si unde probabil va este locul! Iesiti printre oameni, ascultati-le pasurile, luptati-va pentru ei si nu veti avea decat de castigat! Va astept si la Mandruloc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie