USR e în război POLITIC cu Garda de Mediu, după ce șefa acesteia, Viorica Graur, i-a trimis petiția la APATEU…

usr
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Nu putem să ne facem treaba, nu ne mai deranjați!”

Acesta este pe scurt răspunsul halucinant pe care îl dau cetățenilor instituțiile unei administrații politizate și ineficiente, aflate în subordinea celor care au condus Aradul în ultimii 16 ani.

Concret, vorbim de Comisariatul Județean Arad al Gărzii Naționale de Mediu, care în două rânduri a răspuns unor sesizări cu textul: „nu dispunem de resurse… vă rugăm cu respect să vă adresați pe scară ierarhică…”. Este vorba de probleme de mediu, reclamate de cetățeni ai Aradului.

Iar pentru a ne arăta că nu glumesc și pentru a amplifica absurdul situației, au transmis sesizarea primită, fără vreo cercetare, primăriei în cauză. Fiind vorba de depozitarea ilegală a unor gunoaie, cei de la Garda de Mediu Arad se așteaptă probabil ca primăria să-și dispună singură sarcini pentru curățarea terenului și chiar să-și administreze o amendă, în cazul în care va constata că este vinovată.

Din păcate, astfel funcționează administrația în Arad după 16 ani în care a fost patronată de fostul primar Gheorghe Falcă. Comisar șef al Gărzii de Mediu Arad a fost numită doamna Viorica Graur, fost șef de cabinet al lui Gheorghe Falcă și fost șef al Poliției Comunitare Arad.

Nu cu mult timp în urmă, Aradul a ocupat locul doi între județele afectate de Covid, cu un număr record de cazuri, de morți și de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale. Sistemul pilelor și al relațiilor politice a eșuat. A fost nevoie ca un profesionist, medicul și senatorul USR Adrian Wiener să renunțe la fotoliul de parlamentar, să preia conducerea medicală a spitalului TBC și să stabilizeze situația.

În timp ce un politruc te trimite la plimbare, un profesionist își va pune cunoștințele și capacitatea la bătaie, pentru binele cetățenilor. Aceasta este diferența între vechiul sistem politic, cel al lui Gheorghe Falcă și ceea ce propune USR: profesionalism, integritate, transparență. Dacă vă place ce este acum, veți vota ce este acum. Dacă nu, nu!

garda mediu

Biroul de presă al USR Arad

Categorie: Politice
Etichete: apateu, garda de mediu arad, politica arad, usr arad, Viorica Graur
Distribuie:
Articolul anterior
Pe lângă cele 10 PORUNCI, credincioșii ortodocși trebuie să respecte „cele 17 REGULI IMPUSE DE STAT” când participă la sfintele slujbe
Articolul următor
Localitățile Arad, Pecica, Vladimirescu, Vinga, Secusigiu, Zimandu Nou, Șagu, Semlac, Fântânele, Livada, Felnac, Iratoșu, Șofronea, Păuliș, Zădăreni, Peregu Mare, Frumușeni sunt sub COD ROȘU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…