ALDE Arad se delimitează de activitatea și declarațiile politice ale domnului Purcaru Mircea, consilier județean

daniel trifon
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

ALDE Arad se delimitează de activitatea și declarațiile politice ale domnului Purcaru Mircea, consilier județean

 

În cadrul ședinței Biroului Politic Teritorial al ALDE Arad din data de 16.06.2020, conducerea filialei a votat în unanimitate o rezoluție prin se delimitează de activitatea și declarațiile politice ale domnului Purcaru Mircea, consilier județean. Pentru a hotărî astfel, membri Biroului Politic Teritorial al ALDE Arad au avut în vedere soluția pronunțată de Judecătoria Arad în dosarul penal nr. 6127/55/2019, rămasă definitivă pe latura penală după judecarea apelului de către Curtea de Apel Timișoara, cât și normele de conduită și integritate asumate de ALDE.

De asemenea, domnul Purcaru Mircea nu se încadrează în setul de criterii care definesc profilul unui candidat ALDE la alegerile locale din 2020, criterii obligatorii asumate la nivel național de partid, astfel că dumnealui nu se va regăsi pe listele susținute de ALDE Arad.

„Rezoluția a fost votată în unanimitate. Mă bucură acest fapt, pentru că denotă unitate și determinare în reconstrucția și reorganizarea filialei arădene. În acest moment este singura măsură pe care o vom lua pentru că nu intenționăm să încălcăm legea cu privire la întrunirile publice, fiindu-ne imposibil să convocăm forul cel mai înalt la nivel județean, respectiv Delegația Permanentă a ALDE Arad a declarat Daniel Trifon, președintele interimar al filialei ALDE Arad.

 

Categorie: Politice
Etichete: consilier judetean, Daniel Trifon, președinte interimar ALDE Arad, Purcaru Mircea
Distribuie:
Articolul anterior
Localitățile Arad, Pecica, Vladimirescu, Vinga, Secusigiu, Zimandu Nou, Șagu, Semlac, Fântânele, Livada, Felnac, Iratoșu, Șofronea, Păuliș, Zădăreni, Peregu Mare, Frumușeni sunt sub COD ROȘU
Articolul următor
Accidentele de circulație ale ultracirculatului domn Toma, „cheful ratat” de pe 12 iunie cu prilejul „depășirii cu succes a stărilor de urgență” și „FREE PUFI!” Trei glume ILEGALE și IMORALE din PROGRAMUL POLIȚIEI LOCALE Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie