Vizită maraton a ministrului Agriculturii, Florin Barbu, în județul Arad

ministrul agriculturii la arad martie 2024
Distribuie:

Mihai Fifor: „Aradul a câștigat un mare prieten prin vizita maraton a ministrului Agriculturii, Florin Barbu, în județul nostru”


Am fost joi deosebit de onorați de vizita ministrului Agriculturii, Florin Barbu, în județul Arad. O vizită specială, zic eu, pentru că, de această dată, ministrul Barbu și-a dorit o platformă pentru dialog cu micii fermieri, aceia care cu pasiune și dăruire pun mâncare pe mesele oamenilor din Arad.

Pilu, Socodor, Chișineu Criș, Apateu, Șicula, Seleuș, Livada, Vinga, Secusigiu, Semlac, Șeitin… un adevărat maraton, nu doar o vizită formala, un efort extraordinar de a stabili un dialog sincer și cald cu crescătorii de animale, cultivatorii de legume, fermierii și procesatorii din toate colțurile județului.

Ministrul a văzut lucruri frumoase aici și a ascultat cu mare interes atât problemele fermierilor, cât și datele legate de specificitatea fiecărei ferme. Am fost primiți cu căldură peste tot și fermierii nu au ezitat să expună toate dificultățile și provocările cu care se mai confruntă în practica lor zilnică.

Tehnologiile moderne pentru mulsul vacilor, soluțiile inovatoare anti-îngheț ale cultivatorilor de legume, hotărârea fermierilor de a crește rase autohtone de porci, modul în care toți acești oameni harnici și-au gândit și dimensionat fermele, de la varietăți la investiții, au oferit exemple și punți de dialog cu ministrul Barbu.

Cu multă răbdare și entuziasm, întreaga vizită s-a desfășurat sub semnul dialogului onest și a constituit o incursiune în România reală, cea pe care PSD nu o ignoră în lupta de a oferi cetățenilor alternativa de alimente românești competitive și sănătoase la prețul potrivit.

Aradul a câștigat un mare prieten prin implicarea ministrului Barbu și promisiunea sa fermă de a analiza cu atenție problemele ridicate de fermieri și de a reveni curând printre noi. ” – Deputat Mihai Fifor, Președinte PSD Arad.

 

Biroul de Presă al PSD Arad


 

Categorie: Politice
Etichete: apateu, Chisineu Cris, Florin Barbu, Livada, ministrul agriculturii, Pilu, PSD Arad, secusigiu, seitin, seleus, Semlac, Sicula, socodor, vinga
Distribuie:
Articolul anterior
Explozie la rafinăria Petromidia din Năvodari: Evacuare fără victime
Articolul următor
Premierul Marcel Ciolacu respinge închiderea hipermarketurilor în weekend

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie