Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1
Distribuie:

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de conducere au fost reținute și 4 certificate de înmatriculare aiu fost retrase.


În Sântana, polițiștii au acționat duminică dimineață, împreună cu polițiștii din Pâncota, Curtici, Chișineu-Criș, ai Serviciului Rutier și jandarmii arădeni.

În cadrul activităților, au fost legitimate 98 de persoane. Dintre acestea, au fost testate pentru consum de alcool și droguri 24, alte 2 fiind conduse la sediul unității de poliție, pentru verificări suplimentare.

Echipajele au verificat 87 de vehicule, din care 10 transporturi de material lemnos. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintre care 2 pentru tulburarea ordinii și liniștirii publice. Au fost reținute 2 permise de conducere, din care 1 pentru consum de alcool (valoare în etilotest de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și retrase 2 certificate de înmatriculare.


Pe raza de competență a Poliției orașului Ineu, activitățile s-au desfășurat pe timp de noapte, în 13/14 aprilie a.c., împreună cu jandarmii arădeni.

Au fost legitimate 53 de persoane, din care 16 au fost testate pentru consum de alcool și droguri, și verificate 35 de autovehicule.

Polițiștii au verificat 5 unități economice și 5 agenți de pază.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.900 de lei: 6 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 5 pentru nerespectarea legislației rutiere și 1 pentru nerespectarea prevederilor legale privind paza bunurilor.

Polițiștii au reținut 2 permise de conducere, unul pentru consum de alcool (valoare în etilotest de până în 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat).


În Sebiș, acțiunea s-a desfășurat în dimineața zilei de 13 aprilie a.c., de polițiștii orașului și ai secțiilor rurale 9 Sebiș și 10 Gurahonţ.

Au fost legitimate 51 de persoane, din care 10 testate pentru consum de alcool și droguri, și verificate 48 de autovehicule, din care 5 transporturi de material lemnos.
Polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, în valore totală de aproximativ 4.650 de lei, toate pentru nerespectarea legislației rutiere.


În după amiaza de 12 aprilie a.c., acțiunea s-a desfășurat în Curtici, împreună cu polițiștii de frontieră și jandarmii arădeni.

24 de persoane au fost legitimate, din care 5 testate pentru consum de alcool și droguri. Au fost verificate 20 de autovehicule.

Polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.200 de lei.


Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe D.J. 682, în zona Zădăreni-Zăbrani-Ususău,

în urma căreia au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 24.300 de lei. 7 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale.
Pentru consum de alcool și droguri, au fost testate 41 de persoane.
Polițiștii au reținut 1 permis de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.


Acțiunile polițiștilor arădeni se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.


Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: acțiuni ale polițiștilor, județul Arad
Distribuie:
Articolul anterior
A IV-a ediție a Forumului Economic Internațional de la Arad are ca temă „Crizele actuale și economia”
Articolul următor
O delegație din orașul Jinhua din estul Chinei – vizită în Africa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…