„Zilele Aradului” pe sărăcie: 100.000 de euro pentru a sărbători NIMIC, vreme de o săptămână. Vezi PROGRAMUL

zilele aradului 2022
Distribuie:

COMUNICAT DE PRESĂ

Dăm start-ul ZilelorAradului 2022!

Astăzi, în cadrul conferinței de presă, primarul municipiului, Călin Bibarț, împreună cu directorul C.M.C.A., Dana Andreica, au anunțat evenimentele  care  vor avea loc în perioada 20-28 august, cu ocazia Zilelor Aradului, ediția 2022:

 

„Mă bucur că şi anul acesta  am reuşit, cu un buget restrains, să creăm evenimente frumoase pentru arădeni. Am încercat şi de această  dată să ne axăm pe toate categoriile sociale, astfel  încât toți arădenii să se simtă implicați în  celebrarea oraşului.

Avem pregătite evenimente pentru copii, pentru seniori, pentru amatorii de fotbal, pentru cei ce iubesc fashion-ul, dar si pentru cinefili. Ca şi anul trecut, avem un eveniment dedicate unui caz social deosebit pentru care încercăm să dăm o mână de ajutor.

Concertele de muzică uşoară, folclorică şi clasică  sunt nelipsite de la Zilele Aradului şi am încredere că vor fi pe placul arădenilor!”  a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului.

Bugetul total pentru  Zilele Aradului este de aproximativ 500.000 ron, cu 70% mai mic decât în anii trecuți, când bugetul era de 1,3 mil RON.

PROGRAM:

afis zilele aradului 2022

Categorie: Lifestyle
Etichete: Bugetul total, Calin Bibart, Dana Andreica, directorul C.M.C.A., primarul municipiului, Zilele Aradului 2022
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Informații actualizate cu privire la medicamentul Iodură de potasiu
Articolul următor
Există disfuncționalități în asigurarea medicamentelor în spitale, iar pacienții sunt cei care au de suferit! Spitalul Județean Arad are și el probleme pentru că producătorii și furnizorii întârzie livrările

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

horatiu malaele

Horațiu Mălăele la Teatrul de Vară

În 24 iulie, începând cu ora 20:00, pe Strada Gheorghe Barițiu nr. 16, Arad, publicul arădean, dar și toți cei interesați, sunt invitați să participe la spectacolul „Sunt un orb”,…