500 de doamne și domnișoare au fost „amendate” astăzi în trafic de polițiști, la Chișineu-Criș

85f5383d 0ec1 47e7 868e 3a4acdc58729
Distribuie:

 

Polițiștii de la Chișineu Criș s-au mobilizat rapid în această dimineață și au ajutat primăvara să vină la timp: s-au înarmat cu flori și au intrat în acțiune cu gândul de a „amenda” cât mai multe doamne și domnișoare, oferindu-le, pe lângă un zâmbet, și câteva recomandări preventive în trafic.

Reacțiile nu au întârziat sa apără: zâmbetul s-a așternut larg pe chipul fiecărei șoferițe oprite în trafic, pentru simplul motiv de a le ura o „Primăvară frumoasă”.

Pentru ca acțiunile de astăzi, menite să aducă bucurie și recunoștință femeilor dragi tuturor să aibă efectul scontat, este necesară și implicarea cetățenilor, cărora polițiștii le recomandă: Atenție sporită în trafic!

„Polițiștii secției de Poliție a orașului Chisineu – Criș vă doresc o primăvară plină de bucurii. Ei vor fi la datorie pentru a se asigura că va fi liniștită și în siguranță și, promit că acțiunile pozitive nu se vor opri aici”- transmite tuturor prin intermediul nostru șeful Poliţiei orașului Chișineu Criș, Comisar șef de poliție Trif Marius.

Acțiunea de astăzi a fost realizată în parteneriat cu o societate comercială privată ( SC HYDRO EXTRUSION SRL) și, la bilanț, 500 de flori au „amendat” tot atâtea doamne și domnișoare.

 

Categorie: Știri
Etichete: 8Martie, actiune, flori, Politia Chișineu Criș, politia rutiera, Ziua Femeii
Distribuie:
Articolul anterior
O reparație necesară, dar nu și suficientă
Articolul următor
Doamne și domnișoare ,,sancționate’’ de jandarmii arădeni cu lalele

1 comentariu. Leave new

  • avatar of delikatissen
    delikatissen
    12 martie 2018 22:49

    Buna ziua Rog comunicati-mi pe adresa [email protected] categoriile de lucrari de finisaje interioare si exterioare dorite, impreuna cu schitele casei din proiect ( parte, etaj, subsol, mansarda ). Va voi prezenta o oferta de pret a manoperei, urmind ca pentru materiale sa faceti precizari referitoare la clasa acestora, ( exemplu: parchet plaminat,sau parchet din bambus; gresie simpla sau in chenare multicolore ,termosistem cu polistiren, sau cu vata bazaltica etc,etc ) Cu stima, 0770131648. CONSTRUCTORI DE CALITATE, PRELUAM CASE LA ROSU, PENTRU EXECUTIA DE FINISAJE IN MAI MULTE JUDETE.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie