A fost demarată campania #JosFacturile! Se strâng semnături pentru plafonarea facturilor la energie și gaze. Oricine poate semna și online

243131169 839103406783547 7187315557081524527 n
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

În toate organizațiile județene, membrii PSD le vor explica românilor avantajele acestui proiect care nu doar blochează pentru 6 luni orice scumpire a facturii la energie și gaze naturale, dar oferă consumatorilor și o compensație pentru majorările de preț operate deja de furnizori.

Oricine poate semna și online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă: www.psd.ro/plafonare-preturi-energie

Plafonare prețuri energie

„Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii inițiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români.

Proiectul PSD este singura soluție concretă care garantează – până la primăvară – menținerea facturilor energetice ale tuturor consumatorilor casnici la un nivel suportabil.

Mai mult, varianta PSD oferă românilor șansa de a reduce cu până la 43% prețurile la energie față de ofertele primite în ultimele săptămâni, prin introducerea prețului mediu al energiei în perioada martie-septembrie.

Sloganul acestei campanii, #JosFacturile a fost lansat de o româncă din Diaspora, Codruța Filip, membru PSD care a organizat un protest simbolic împotriva creșterii facturilor la energie în fața Parlamentului European din Strasbourg.

O contribuție importantă a venit și din partea europarlamentarilor social-democrați care au inițiat o rezoluție solicitând o dezbatere europeană în legătură cu scumpirea energiei. În urma acesteia, Comisia Europeană ar urma să vină cu soluții concrete în sprijinul consumatorilor, mai ales a celor din familiile cu venituri foarte mici.”, declară președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: #JosFacturile, Codruța Filip, deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
ZONA LIBERĂ CURTICI: de la „cea mai opacă afacere din județul Arad” pe stil nou – la „cel mai pervers teatru de manevre politico-securiste” pe stil vechi
Articolul următor
Campania pentru prevenirea faptelor antisociale în mediul școlar a ajuns și la Liceul Tehnologic din Vinga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie