[ACTUALIZARE 2] [NEWS ALERT] Polițiștii îl caută încă pe „jefuitorul de jucărie” din Micălaca. S-au audiat mai multe persoane… dar deocamdată nimic

bcr jaf
Distribuie:

[ACTUALIZARE 2]

Au trecut 24 de ore (între timp, mult mai multe – notă ulterioară) de când jefuitorul sucursalei BCR Micălaca a dat spargerea,  iar polițiștii judiciariști nu au încă un suspect „serios”. Conform „legendelor urbane”, dar și statisticilor seci, primele 24 de ore de la comiterea unei infracțiuni sunt cele mai importante în economia descoperirii făptașului – timpul scurgându-se în favoarea sa -, așa încât starea de alertă se prelungește, dar devine „banal cotidian”.

Polițiștii de la Investigații Criminale au audiat câțiva martori și prezumtivi indivizi cu legături în lumea… din care ies spărgători de bănci – dar deocamdată nu pot vorbi nici măcar de un cerc de suspecți. În pofida acestor calcule, sunt, totuși, optimiști în privința descoperirii făptașului.

…………………………………………………………………..

[ACTUALIZARE]  [NEWS ALERT]  Jefuitorul BCR din Arad a abandonat rucsacul cu bani (86.000 lei) într-o ghenă. Pistolul era de jucărie

Poliţiştii au găsit banii furaţi de la sucursala BCR Arad abandonați, cu rucsac cu tot, la o ghenă de gunoi dintre blocurile apropiate locului faptei. În rucsac s-au găsit o pereche de mănuşi, o cagulă şi pistolul, care s-a dovedit a fi de jucărie.

„La mai puţin de 200 de metri de unitatea bancară în care a fost sesizată tâlhăria a fost depistat un ruscac în care se afla suma de 86.000 lei, o pereche de mănuşi, o cagulă precum şi pistolul, care s-a dovedit a fi de jucărie. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a-l depista, în cel mai scurt timp, pe cel bănuit de comiterea faptei” –  a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, inspector Lorena Pîrvuelscu.

…………………………………………………………………..

[BREAKING NEWS] (29 septembrie): Jaf armat la o sucursală a BCR din Micălaca!

Un bărbat înalt, mascat cu o cagulă pe faţă a intrat în sediul unei sucursale a BCR din cartierul Micălaca şi a ameninţat angajaţii cu ceea ce părea a fi un pistol, somîndu-i să le dea banii. Jefuitorul a reuşit să „recolteze” o sumă de bani şi a fugit printre blocurile din zonă.

În momentul jafului, în bancă se afla doar un client, un bărbat, care spune că a fost şi el ameninţat, dar nu a reuşit să imobilizeze atacatorul.

Numeroși polițiștii se află la locul faptei.

Vom reveni.

Categorie: Știri
Etichete: banca, BCR, jaf armat, micalaca
Distribuie:
Articolul anterior
Social-democrații Videscu și Sulincean au întocmit o listă de subiecte controversate și declară că „PSD nu s-a opus și nu se va opune vreodată intereselor arădenilor”
Articolul următor
Aradul – noul „loc de joacă” al interlopilor din „Clanul Corduneanu”? – sau micul pas de la paranoia la realitate

1 comentariu. Leave new

  • Se pare că au venit personaje cu ceva experiență formată (dar nu suficientă!) ”dincolo” nu de alta dar influiența filmelor în domeniu nu cred să fie chiar atât de puternică !MAi devreme sau mai târziu tot va fi prins..dar fără bani și va face un curs de reciclare într-un loc bine păzit de personaje cu pistoale adevărate , nu de jucărie ! Ce este de luat în seamă că nu degeaba concetățeni de-ai noștrii ne fac de râs în exterior.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie