[ACTUALIZARE] Curtea de Arbitraj s-a pronunțat SCRIS: rezultatele alegerilor la PNL Arad au fost ANULATE și vor fi RELUATE [DOCUMENTUL INTEGRAL]

pnl arbitraj
Distribuie:

 

Curtea de Arbitraj a PNL a decis anularea alegerilor desfășurate la sfțrșitul lui aprilie și a dispus reluarea lor, urmare a contestației depuse și semnate de nu mai puțin de 6 „grei” al organizației județene PNL: Caius Parpală, Eusebiu Pistru, Ioan Cristina, Constantin Traian Igaș, Ion Șcheau și Călin Abrudan.

Decizia a fost luată joi, 29 mai, la București, dar a fost făcută publică doar azi-dimineață, în format scris (integral, în galeria atașată)

„În această dimineață am primit răspunsul oficial de la Curtea de Arbitraj a PNL, care a decis în unanimitate faptul că admite contestațiile făcute și anulează  alegerile BPJ Arad  și BPL a Municipiului Arad. Acest verdict este un semn evident a faptului că nu s-au respectat condițiile Statutului PNL în privința organizării alegerilor și a numărului de delegați. Prin urmare organizația PNL Arad este nevoită să refacă alegerile așa cum scrie la carte. Candidatura mea pentru funcția de președinte al organizației județene stă în picioare și am certitudinea că respectând principiile statutare vom avea un rezultat diferit” a declarat Eusebiu Pistru, deputat PNL Arad.

 [EDITARE ULTERIOARĂ] Iustin Cionca: „Facem recurs la decizia Curţii de Arbitraj!”

Organizaţia Judeţeană PNL Arad a aflat din presă rezultatul contestării alegerilor la nivel de municipiu şi judeţ, de către un grup de şase persoane din cadrul PNL Arad. Nu este o situaţie firească, aşa cum considerăm că nefirească este şi rezoluţia Curţii de Arbitraj, care şterge cu buretele exerciţiul de voinţă a uneia dintre cele mai puternice organizaţii PNL din România!

Prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, declară că rezoluţia Curţii de Arbitraj încalcă şi cutumele PNL, dar şi logica:

„PNL Arad şi-a ales conducerea cu o majoritate covârşitoare, în urma unei competiţii deschise, în care fiecare a pornit cu exact aceeaşi şansă şi s-a promovat folosind toate resursele partidului! Nu a fost nimeni discriminat sau dezavantajat! Mai mult, ceea ce ni se reproşează nouă, arădenilor, s-a întâmplat identic și la Bucureşti, chiar la cei care au considerat că alegerile de la Arad trebuie refăcute dar au acceptat ca bune alegerile lor. Am votat cu toții, cu mâna ridicată funcția de președinte interimar al PNL, a Ralucăi Turcan și pe cea de secretar general interimar, a lui Cristian Bușoi.

 Constatăm că nu pentru toate situaţiile se aplică regulile ce ni se impun nouă, şi asta, aşa cum am spus-o şi la Bucureşti, nu este corect! Am sentimentul că suntem la mijloc, într-o luptă politică la nivel de Capitală, în care se încearcă eliminarea din joc a uneia dintre cele mai puternice organizaţii din ţară, PNL Arad. Sigur că facem recurs, pentru că nu vom accepta ca Aradul să fie tratat astfel, când în echipa care a câştigat alegerile sunt preşedintele Consiliului Judeţean, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, primarul municipiului şi viceprimarul Aradului, dar și cei mai puternici primari din judeţ!

Noi ne străduim să consolidăm PNL Arad, dar constat că cei de la Bucureşti încearcă să ne desfiinţeze, într-un moment în care ar trebui cu toţii să ne concentrăm asupra campaniei electorale pentru alegerile parţiale din 11 iunie şi nu pe lupte de orgolii sau aranjamente de culise pentru satisfacerea ambiţiilor personale ale unora sau altora. Noi, la Arad, gândim în termeni de partid, nu de individ, iar scorul PNL este prioritatea noastră, aşa cum am demonstrat-o de-a lungul anilor. De aceea vom continua să ne susţinem dreptatea şi să luptăm pentru ea, cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie”, a declarat Iustin Cionca.

PNL Arad va depune recurs la decizia Curţii de Arbitraj.

…………………………………………………………….

[TITLUL PRINCIPAL] (22 aprilie, 2017) Rezultatele alegerilor la PNL Arad. Gheorghe Falcă: „De astăzi plecăm împreună pe un drum nou!”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Gheorghe Falcă: „De astăzi plecăm împreună pe un drum nou!”

Rezultatele alegerilor organizației județene a PNL Arad

Din totalul celor 561 membri liberali prezenți în sală, au fost acordate voturi pentru următoarele funcții:

Președinte: Gheorghe Falcă – 495 voturi

Prim-vicepreședinte: Iustin Cionca – 432 voturi

Vicepreședinte: Sergiu Bîlcea – 401 voturi

Liberalii care au câștigat funcția de vicepreședinți ai organizației județene sunt:  Feieș Gheorghe, Pistru Geanina, Tomuța Daniel, Ioan Crișan, Farcașiu Florin, Bot Valentin, Boghicevici Claudia, Corina Crișan.

Membrii în biroul politic județean al PNL Arad sunt: Ban Bogdan, Bibarț Călin, Cadar Răzvan, Jura Ioan, Micurescu Ion, Mladin Florian, Moșneag Ovidiu, Onea Mircea, Otlăcan Ciprian, Popi-Morodan Corneliu, Sălășan Cristian, Tipei Lucian, Țolea Adrian, Ulici Ioan, Vidran Dorel.

Gheorghe Falcă: „De astăzi plecăm împreună pe un drum nou! Oricine dorește să ne urmeze în noua construcție este binevenit!”

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Categorie: Știri
Etichete: arbitraj, Ban Bogdan, Bibarț Călin, Bot Valentin Boghicevici Claudia, Cadar Răzvan, Caius Parpală, calin abrudan, constantin traian igas, corina crisan, Eusebiu Pistru, Farcașiu Florin, Feieș Gheorghe, Gheorghe Falca, invalidare, Ioan Crișan, Ioan Cristina, Ion Șcheau, Iustin Cionca, Jura Ioan, Micurescu Ion, Mladin Florian, Moșneag Ovidiu, Onea Mircea, Otlăcan Ciprian, Pistru Geanina, PNL Arad, Popi-Morodan Corneliu, Sălășan Cristian, Sergiu Bilcea, Tipei Lucian, Țolea Adrian, Tomuța Daniel, Ulici Ioan, Vidran Dorel.
Distribuie:
Articolul anterior
[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Idei pentru amenajarea grădinii
Articolul următor
„Șoimii Lipova” și-au deschis aripile spre baraj

3 comentarii. Leave new

 • Deși nu le-am monitorizat, Falcă sigur a branconat alegerile!
  E normal ca un branconier cu vechime, să preia echipa de branconieri!
  Și apoi, lumea nu a uitat că finul, are naș pe escrocul chiar și național!
  Să sperăm că va pleca și din corabia Primăriei. Depinde de DNA !
  Hai DNA, Hai Codruța, Hai, hai, hai, …… și tra la la !

  Răspunde
  • Se scrie si se spune BRACONAT-BRACONIER-BRACONAJ !!! Escrocul national e Basescu ?…Gandesti dupa cum scii…adica PROST !

   Răspunde
 • Chiar, pe cine interesează atâtea nume adunate într-un carton de pizza? E suficient să-l amintești pe Falcă, iar ceea ce urmează după el nu pot fi decât aidoma lui. Adică, oameni de nimic. Cum să stai alături de unul ca primarul actual al Aradului și să ai pretenția să primești respect? Iată o întrebare la care eu cel puțin nu prea găsesc răspuns. O cloacă. Nu-i bai că nici pe la celelalte partide nu abundă oamenii de ispravă. Pe ici pe colo câte unul mai de doamne-ajută

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie