[ACTUALIZARE] Mircea Rednic a fost EXTERNAT

rednic operat
Distribuie:
„Mircea Rednic a fost externat astăzi de la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri. În urma unui infarct suferit în timpul jocului cu FCSB, antrenorul nostru principal a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, dar și de o perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor.
Mircea Rednic, staff-ul său, jucătorii și clubul UTA doresc să îi mulțumească doctorului Cristian Dină și întregii sale echipe medicale pentru tot efortul, grija și profesionalismul de care au dat dovadă pe toată durata ultimelor zile.” – a transmis Clubul UTA pe pagina oficială  și pe facebook.

rednic dina


[TITLUL INIȚIAL] (30 august, 2023) Mircea Rednic a suferit o operație post-infarct și i-au fost montate trei stenturi. Starea sa e stabilă – toți utiștii îl doresc înapoi sănătos…

Antrenorul Mircea Rednic (61 de ani) a suferit un infarct în timpul partidei dintre UTA și FCSB și a fost operat în cursul zilei de miercuri. În calitate de pacient al medicului cardiolog Cristian Dina, de la Spitalul Județean Arad, a trecut printr-o operație deloc simplă, fiindu-i montate trei stenturi.  

Tehnicianul a rămas internat și se află sub supraveghere, iar pentru mâine a promis că va vorbi cu despre starea sa, atât el cât și cei care l-au operat.


„Multă sănătate, Mircea Rednic!

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.
Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!” –
a anunțat clubul pe pagina oficială și pe cea de facebook.

 


La ora 16.00, primarul Aradului, Clăin Bibarț, i-a făcut o vizită la spital lui Mircea Rednic și a postat pe facebook următorul mesaj:


Îi dorim și noi sănătate lui Mircea Rednic și să se întoarcă cu bine în clubul pe care, iată, acest infarct o arată, investește pasiune și sentimente extreme.


 

Categorie: Știri
Etichete: cRISTIAN dINA, infarct, mircea rednic, Spitalul Judetean Arad, stenturi, UTA - FCSB
Distribuie:
Articolul anterior
Contravenții și infracțiuni în trafic în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Muzeul Etnografic „Zestrea Satului” din Covăsânț, singurul muzeu privat din județ înscris în „Noaptea Muzeelor de la Sate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie