[ACTUALIZARE] O nouă locație „Mini Me Boutique – Consignație cu articole pentru copii” în Arad

minime
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]:

Începând de luni, 26 septembrie,  Mini Me Boutique – Consignație cu articole pentru copii  va putea fi găsit și în cartierul Aurel Vlaicu. Astfel, dacă aveți  produse destinate copiilor (care sunt în stare bună sau foarte bună de folosință) și doriți să le valorificați în regim de consignație, sunteți așteptați și în noua locație din Arad, str. Școalei, nr. 26.

 Program Mini Me Boutique- Vlaicu:

Luni – Marți: 10-15

Miercuri: 13-18

Joi-Vineri: 10-15

Sâmbăta: 9-12

…………………………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL, 23 APRILIE 2016]: Afaceri de nișă: Mini Me Boutique

Propunerea criticarad,ro de a promova oameni și idei originale și benefice pentru comunitate continuă, dorindu-ne ca demersul să se transforme în cutumă. Suntem convinși de faptul că există în Arad destui oameni cu idei și simț pragmatic despre care este bine să se afle.  Prin această acțiune mediatică înțelegem să dăm șansa oamenilor de afaceri să se prezinte și să se promoveze singuri. Cel mai bine despre ei pot vorbi chiar ei.

Cum pentru mame cei mai importanți sunt copiii, orice idee de afacere pe această nișă este binevenită.  Mini Me Boutique – Consignație cu articole pentru copii  se pare că a reușit să identifice nevoile acestui segment de piață.

A cui a fost  ideea și cum a început totul. Ce vrei să știe despre tine? 

„Sunt Lelea Diana ,  o mămică a 2 fetițe minunate de 4 respectiv 7 ani. În urmă cu 2 ani, când am trecut de prima etapă în creșterea copiilor am realizat că am investit o sumă foarte mare de bani în niște produse de care nu mai aveam nevoie (carusel, cântar, sterilizator, cărucior și multe jucării pe care fetele nici nu le mai vedeau prin casă). Deoarece lucram în domeniul bancar (9-10 ore/zi) și având 2 copii acasî nu aveam timp să îmi vând toate produsele pe site-urile de specialitate, în acel moment s-a născut idea unui Boutique”.

Specificul magazinului.Tipul produselor. Sursa. Prețul.

„Mini Me Boutique este un magazin unde preluăm, în regim de consignație, de la mămicile din Arad toate produsele destinate copiilor care sunt în stare bună sau foarte bună de folosință. Gama produselor este foarte largă: cărucioare, cântare, sterilizatoare, pompe de sân, umidificatoare, pătuțuri, corturi, rotobile, premergătoare, carusele, saltele de joacă, scaune de masă, scaune auto, mese de nfășat, balansoare, jumpere, biciclete, triciclete, trotinete, role, puzzle-uri, lego, jocuri și foarte multe jucării. Procedura este foarte simplă: mămicile vin la noi cu toate produsele pe care doresc să le vândă, se întocmește un contract de consignație, se dă un bon de intrare a tuturor produselor, mămicile stabilesc prețul (condiția noastră este ca  prețul să fie max 80% din prețul unui produs nou), noi adăugăm comisionul de consignație iar după ce produsul s-a vândut, clientul revine și iși primește banii.  Nu există nicio taxă de depozitare, orice produs poate fi retras în orice moment din consignație iar prețul poate fi modificat oricând la inițiativa clientului.” 

Cum se integrează pe piața din Arad.

„Ideea a prins extraordinar de bine pe piața din Arad având în vedere că produsele destinate copiilor sunt foarte scumpe iar timpul de folosire este extrem de scurt, astfel că unele produse nici nu au timp sa se uzeze și  le devin inutile mămicilor. Știam că sunt multe mămici în Arad care au produse pe care nu le mai folosesc însă am fost plăcut surprinsă să văd zilnic viitoare mămici care vin să își achizitioneze produse de la noi înțelegând astfel economia pe care o fac.  Au trecut deja 6 luni de când am deschis și ne bucurăm de clienți fideli cărora le-au plăcut produsele pe care le găsesc la noi si prețurile foarte bune. Știu că majoritatea lucrurilor se pot cumpăra on-line însă la produsele second-hand există un risc foarte mare, o simplă poză neputând reflecta starea de funcționare și nici micile defecte ale acestuia.”

Unde și cum se găsește Mini Me Boutique.

„Mini Me Boutique – Consignație articole pentru copii vă așteaptă in Aradul Nou, Str. A.M. Guttenbrunn, nr. 89, luni, miercuri și vineri între 10-15, marți și joi între 14-18:30 și sâmbăta între 10-14. Ne găsiți și pe pagina de facebook: Diana Toysarad Lelea sau la numărul de telefon : 0723.271.213.”

 

Categorie: Publicitate
Etichete: articole copii, cărucioare, consignație articole copii, idei de afaceri, jucării
Distribuie:
Articolul anterior
Conu Mare și cele șaptezeci de mii de MILFe (18+/-)
Articolul următor
[ROMAN FOILETON] Metamorfoza (2)

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

campanii-glasspandoor

Glasspandoor: De Crăciun suntem mai buni…

Anul 2022 a fost și este un an în care Glasspandoor s-a implicat activ în foarte multe proiecte, majoritatea alături de minunatul ONG „Cetatea Voluntarilor Arad”, care ne-a oferit oportunitatea…