[ACTUALIZARE] OFICIAL – Batalionul 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU”: „Nouă MILITARI sunt internați în spital, iar unul este carantinat la domiciliu. Starea lor este bună”

cetate arad
Distribuie:

 

[NEWS ALERT] UNITATEA MILITARĂ din „Subcetate” – SUB ASEDIUL COVID-19! 1o CADRE MILITARE, inclusiv de la conducerea Batalionului, plus o contabilă,TESTATE și depistate POZITIV cu noul coronavirus

Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, Arad este decimat de COVID, după ce astăzi au fost confirmate nu mai puțin de 10 cadre militare, inclusiv din conducerea unității, și o contabilă, ca fiind pozitive la coronavirus.

Din câte aflat, dintre cei 10 militari depistați, câțiva trebuiau să plece în Afganistan, pe front  și s-a zvonit că în aceste condiții nu mai pleacă, dar conform cpt. Paul Crăciun, purtătorul de cuvânt al Batalionului, „acest eveniment nu-i va afecta cu nimic, pentru că misiunile celor câțiva militari care trebuie să plece în Afganistan se vor derula începând cu luna august” – când se speră că lucrurrile vor fi reintrat în normal.

Unitatea Militară din „Subcetate” s-a dezinfectat.

De asemenea, s-a demarat din partea DSP o anchetă epidemiologică.

Vom reveni cu amănunte

……………………………………………………….

[ACTUALIZARE] (ora 18.45)

INFORMAŢIE DE PRESĂ

Cu privire la situația militarilor din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU” confirmați pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2, facem următoarele precizări:

La acest moment, 10 militari din cadrul batalionului au fost confirmați pozitiv. Nouă dintre aceștia sunt internați în spital, iar unul este carantinat la domiciliu. Starea lor este bună.

La nivelul unității au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situații.

A fost desfășurată ancheta epidemiologică de către o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, pentru identificarea contacților direcți ai militarilor infectați și izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel național.

Pentru protecția personalului se efectuează în permanență dezinfectarea tehnicii și spațiilor de lucru și sunt aplicate măsurile individuale de protecție și prevenție.

Ofițerul de informare și relații publice al B 191 Infanterie
Căpitan Paul Crăciun

Categorie: Știri
Etichete: Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu GOLESCU”, COVID MILIRATI ARAD
Distribuie:
Articolul anterior
B.C. ICIM Arad își ia RĂMAS BUN de la Ioan PANDA – fostul șofer al galben-albastrelor și un OM MINUNAT
Articolul următor
S-a decis testarea obligatorie pentru Covid-19 a tuturor persoanelor care ajung cu probleme medicale la Spitalul Județean Arad, indiferent dacă prezintă sau nu simptome

3 comentarii. Leave new

 • avatar of florea virgil
  florea virgil
  21 aprilie 2020 17:35

  Ceva nu umblă bine. 11 oameni cu o agendă bine cunoscută de sistem, sunt declarați cu Covid. Și nu pot face constestație. C-așa-i în Covid. Stalin e sifon pe lângă treaba asta. Nu-mi place de Gigi, îl testez, îl declar plin de Covid. Toată lumea( inclusiv cei din familie) îl privesc ca și ciumat și e gata omul. Nu mai chelui bani cu pușcăria, sau alte asemenea. D-i omului Covid și ai scăpat de el.

  Răspunde
 • Esti cu capu…oamenii astia sunt in spital, pusi la aparate, si tu spui ca cineva doar ii declara ca sa scape de ei…

  Răspunde
 • avatar of florea virgil
  florea virgil
  22 aprilie 2020 20:46

  Întreabă-te doar: există vreo sursă îndependentă care să poată confirma virusul? Următoarea întrebare: Qui prodest? Nimic nu e gratis. restul îl vom afla cu timpul. Când vor începe să iasă la iveală interesele. Dar, ca de obicei va fi mult prea târziu. Chiar și coroanele se vor fi uscat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie