Ad Libitum Voices aduce bucuria sărbătorilor de iarnă la Arad, alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii Arad

ad libitum
Distribuie:

Ad Libitum Voices aduce căldura, bucuria și magia sărbătorilor de iarnă la Arad, printr-un concert excepțional de Crăciun, susținut împreună cu Orchestra simfonică a Filarmonicii Arad, sub bagheta  joi 7 decembrie 2023, începând de la ora 19.00, în Sala Palatului Cultural.

Ad Libitum Voices aduce căldura, bucuria și magia sărbătorilor de iarnă pe scena Filarmonicii Arad, printr-un concert excepțional de Crăciun, joi 7 decembrie 2023, de la ora 19.00.

Concertul de Crăciun Ad Libitum Voices promite a fi un concert memorabil, încărcat de emoție și bucurie, un spectacol despre revederea celor dragi și despre poveștile copilăriei de odinioară, despre sărbătorile de acasă cu miros de brad și scorțișoară.

„Magia sărbătorilor de iarnă a fost tot timpul un prilej de bucurie pentru noi, și cum puteam să celebrăm mai bine această bucurie decât în compania celor dragi nouă, a fanilor noștri.” , a transmis Ad Libitum Voices.


Grupul Ad Libitum Voices a apărut în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este unul dintre cele mai renumite grupuri pop-opera din sud estul Europei. În decursul anilor, Ad Libitum Voices se face remarcat atât în țară cât și în străinătate, prin coloristica vocală bine echilibrată a celor patru membri, cât și prin personalitățile lor puternice.

Prin aparițiile spectaculoase, pline de emoție și culoare muzicală, în decursul anilor au atins sufletele a sute de mii oameni, atât la TV, la emisiuni cu audiențe largi, ca X Factor sau Eurovision, pe internet, pe platformele Facebook, Instagram, Tiktok, sau Youtube, cât și prin Concertele Ad Libitum Voices, sau numeroasele festivaluri și evenimente la care s-au bucurat să cânte. Cele patru figuri ce întrunesc acest grup au creat de-a lungul anilor o legătură puternică și asta conturează sunetul coeziv și atmosfera caldă din momentele artistice.

Ad Libitum Voices este singurul proiect muzical din România care îmbină muzica pop cu cea clasică într-o maniera cool, inedită și de succes, așa cum se poate vedea în clipurile lor virale de pe Tik Tok și de pe alte platforme digitale.


Bilete

Online: https://www.bilete.ro/categorii/cultura/filarmonica-arad/

Casieria Filarmonicii Arad

Luni 09:00 – 13:00
Marți 09:00 – 13:00
Miercuri 12:00 – 16:00
Joi 09:00 – 13:00; 17:00 – 18:45
În zi de concert 09:00 – 13:00;
17:00 – 18:45


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Ad Libitum Voices, concert craciun, Filarmonica Arad, orchestra filarmonicii
Distribuie:
Articolul anterior
Parcă li „se rupe” de viață și de permis… Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Conducerea Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” despre episodul de violență extremă în care au fost implicate mai multe eleve ale școlii: „Dezaprobăm și condamnăm asemenea comportament, nu numai în incinta școlii ci și înafara ei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

horatiu malaele

Horațiu Mălăele la Teatrul de Vară

În 24 iulie, începând cu ora 20:00, pe Strada Gheorghe Barițiu nr. 16, Arad, publicul arădean, dar și toți cei interesați, sunt invitați să participe la spectacolul „Sunt un orb”,…