Netflix a anulat continuarea a cinci seriale din cauza grevei de la Hollywood

seriale
Distribuie:

Abonații Netflix sunt nevoiți să-și ia rămas bun de la cinci seriale pe care platforma de streaming nu o să le continue cu sezoane noi. Este vorba despre „Shadow and Bone”, „Glamorous”, „Agent Elvis”, „Farzaar” și „Captain Fall”.

Decizia a fost luată la o săptămână după încheierea grevei SAG-AFTRA și la o lună și jumătate după încheierea opririi lucrărilor WGA, deoarece rețelele și platformele continuă să evalueze impactul opririi producției timp de șapte luni, din cauza grevei.

Întârzierile în scriere și filmare din cauza grevelor au perturbat programul serviciilor de streaming, lansările multor proiecte fiind decalate pentru sfârșitul anului 2024 și 2025. Oprirea producției a creat, de asemenea, decalaje mari între sezoane. Astfel, seriile care au difuzat doar un sezon și nu s-au bucurat de un succes imediat au fost cele mai vulnerabile pentru situația dată. Dovadă în acest sens este faptul că toate serialele recent anulate, cu excepția „Shadow and Bone”, au difuzat doar un sezon.

Grevele de la Hollywood sunt principala cauză a problemelor

Grevele au coincis cu o perioadă de control financiar sporit în rândul majorității companiilor media, care și-au recalibrat strategiile de difuzare. Există încă o probabilitate foarte mare ca alte anulări să fie comunicate în viitorul apropiat, deoarece rețelele continuă să-și examineze listele după greve.

În același timp, performanța seriei în raport cu costul a jucat un rol major în hotărârile luate de Netflix.

De exemplu, anularea serialului „Captain Fall” vine în mijlocul primului sezon. Seria animată a fost aprobată pentru un prim sezon format din 20 de episoade, ce urma să fie difuzat în două părți. Decizia de a nu continua vine după ce prima parte, lansată în iulie, nu a reușit să atragă un public numeros.

„Shadow and Bone” este serialul cel mai important din această serie de anulări

Inspirat de romanele scrise de Leigh Bardugo, proiectul a fost un titlu important pentru Neflix, ca să nu mai spunem că se bucură în continuare de un număr foarte mare de fani. Cu toate acestea, cel de-al doilea sezon, lansat în martie 2023, nu a avut același impact pe care l-a avut primul. „Shadow and Bone” a petrecut cinci săptămâni în Top 10 săptămânal pentru seriale în limba engleză, fără a ajunge însă pe locul 1. Acest lucru, dar și potențiala întârziere a celui de-al treilea sezon au condus la stoparea producției.

Ce seriale s-au bucurat de sezoane noi, în ciuda grevei

Deși au existat o mulțime de anulări și nereînnoiri de seriale de către rețelele liniare și streamerii în timpul și imediat după greve, Netflix s-a abținut în mare măsură să ia decizii de anulare în ultimele șase luni și jumătate, anunțând o serie de reînnoiri, inclusiv One Piece (S2). ), Ginny & Georgia (S3 și S4); The Lincoln Lawyer (S3), XO, Kitty (S2), Heartstopper (S2 și S3), The Night Agent (S2 ridicat în ajunul grevei WGA), The Diplomat (S2), Fubar (S2), Sweet Magnolias (S4) și Castlevania: Nocturne (S2).


Sursă: deadline.com


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: greva hollywood, Netflix, serial, seriale anulate
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Conducerea Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” despre episodul de violență extremă în care au fost implicate mai multe eleve ale școlii: „Dezaprobăm și condamnăm asemenea comportament, nu numai în incinta școlii ci și înafara ei”
Articolul următor
Un bărbat de 24 de ani din Șicula urmărit național a fost prins de polițiști la Gurba. Acesta a fost încarcerat și-și va executa condamnarea pentru trafic de minori și viol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…