„Adevărul despre propunerea liberală de ELIMINARE a facilităților fiscale din IT, construcții și industria alimentară”

fifor 3 iulie
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor:  „Adevărul despre propunerea liberală de ELIMINARE a facilităților fiscale din IT, construcții și industria alimentară”

Premierul Marcel Ciolacu a fost cât se poate de ferm astazi, când a declarat că „NU a existat nicio discuție și NU va exista” pentru eliminarea facilităților fiscale de la IT, domeniu în care veniturile angajaților NU sunt impozitate.

Din păcate, însă, PNL și USR au scris în PNRR că România se angajează să elimine unele facilități fiscale sectoriale, adică în construcții sau IT.

De aceea, ministrul liberal al Finanțelor, Marcel Boloș, a propus aceste măsuri, inclusiv eliminarea scutirii la contribuția pentru sănătate de care beneficiază angajații din construcții și industria alimentară.

Ministrul Boloș trebuie să vină cât mai repede cu o analiză de impact a acestor măsuri, nu doar din perspectiva veniturilor la buget, dar și în ce privește implicațiile în economie.

Coaliția va lua o decizie NUMAI pe baza acestei analize.

Prin urmare, dacă sunt membri PNL care se opun acestei măsuri, trebuie să meargă să ceară lămuriri în primul rând colegilor lor de partid, care au contribuit la redactarea PNRR și apoi să solicite explicații de la colegul lor Marcel Boloș cu privire la viziunea aplicării măsurii.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

 

 

Categorie: Politice
Etichete: construcții, deputatul Mihai Fifor, industria alimentară, IT, președintele PSD Arad, propunerea liberală de ELIMINARE a facilităților fiscale
Distribuie:
Articolul anterior
Festivalul Berii 2023: Delirul minorelor hormonale, incidente și cam multă bere pentru „unii”
Articolul următor
Începe Arad Open Air! Artiști români și străini urcă pe scena festivalului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie