„Alumni U.V.V.G. Arad” prezintă absolvenți ai universității: RAUL PANTIȘ

raul pantis
Distribuie:

 

RAUL PANTIȘ: „În anii studenției ne conturăm valorile”

Raul, la fel ca mulți alți tineri de vârsta lui, a pornit în viață cu un vis, dar pe parcurs a înțeles că drumul lui este altul. A absolvit Liceul Teoretic „Moise Nicoară”, clasa de sport, și chiar dacă și-a dorit să ajungă profesor de educație fizică, a ales specializarea Marketing, Management, Comerț exterior & Informatică din cadrul U.V.V.G., plănuind să se transfere la sport, în anul următor. Dar, din spusele lui, a „înțeles rapid că viitorul era despre altceva și că perspectivele specializării alese <din întâmplare> erau cu totul altele”.

De la absolvirea facultății, mai bine de 20 de ani, și-a desfășurat activitatea în automotive.

„În 2018 am decis să pun experiența acumulată în folosul altor companii. Astfel că am devenit antreprenor, și în prezent, alături de asociatul meu, conduc compania Share IT Smart. Avem mai mulți poli de activitate: consultanță, coaching și soluții inovatoare de IT. Toate se adresează firmelor de producție care doresc să își îmbunătățească performanțele la nivel de procese, tool-uri sau resursă umană.”

raul pantis 1 scaled
Despre cele mai frumoase amintiri din studenție și proful preferat:

„Culmea, cea mai faină amintire nu are de-a face cu actul educațional în sine, ci cu colegii și atmosfera dintre noi. Într-o zi, după cursuri, am ajuns să zbor cu colegii cu parapanta la Șiria. Îmi amintesc cu mare drag de domnul Didilescu, care ne preda limba franceză. Dânsul are o carismă aparte, inspiră prin ceea ce este.”

Mesajul pentru actualii studenți este unul dintre cele mai frumoase pe care am avut ocazia să le dăm mai departe:

„Le spun că anii ăștia sunt cei mai faini ani. Chiar dacă e mult de învățat, chiar dacă financiar nu sunt în situația optimă. Au avantajul vârstei, al faptului că își scriu zilnic viitorul și îl pot scrie liber. Să nu le fie teamă de eșec, pentru că eșecul înseamnă că au încercat. În anii studenției ne conturăm valorile, iar asta presupune experiențe și deschidere către necunoscut. Dar mai ales, să profite de acești ani în care au deja maturitatea unui adult, dar fără responsabilitățile aferente.”

 

Biroul de presă al UVVG Arad


Asociația „Alumni U.V.V.G. Arad” își propune să prezinte cât mai mulți dintre absolvenții universității, parcursul profesional și poveștile din perioada studenției.


 

 

 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: ALUMNI UVVG, RAUL PANTIȘ,
Distribuie:
Articolul anterior
Ilie Cheșa a fost ales în funcția de președinte al Organizației municipale PSD Arad și se crede PREGĂTIT „pentru bătăliile care urmează, la primărie, la consiliul județean, la parlamentare, europarlamentare și prezidențiale”
Articolul următor
[CRITIC GUEST] Alexandru Roșu: Îmbrăcată în roșu, albă ca zăpada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…