Arad Open Air a anunțat (într-un târziu) primii artiști al festivalului din 2023

320550669 1205850520011838 8554809703781975892 n 1
Distribuie:

Vara lui 2023 aduce vești bune pentru publicul arădean iubitor de distracție, însă cu un gust amar de la întârzierea de aproximativ șase luni de zile, însă organizatorii Arad Open Air anunță că urmează cinci zile de distracție, în weekendul 7-9 iulie 2023, la Aeroportul Arad și 28-29 iulie 2023 pe Plaja Ghioroc Arad.

Această ediție aduce o porție de dublă distracție, în două locații, însă într-un stil pur ardelenesc, numele artiștilor au ajuns la suprafață cu întârziere, sau ca să mai naționalizăm comparația, ca trenurile CFR, deși primii artiști ar fi trebuit să fie anunțați publicului încă din iarnă.

Având în vedere că numele au apărut atât cu întârziere, dar și ca ciupercile, ba pe site-ul oficial al festivalului, ba pe paginile de Facebook sau Instagram, am decis să vă dezvăluim numele anunțate până acum din toate sursele, cu promisiunea că vă vom transmite în timp util și numele artiștilor care lipsesc din line-up-ul de la Aeroport, dar și cel de pe Ștrand, când va fi cazul.

LINE-UP-UL ARTIȘTILOR:
Anul acesta, ca și în ceilalți, există o tematică a ediției:

„Aerul și apa înseamnă viață, iar noi facem parte din ea. Ne pregătim să plonjăm într-un univers acvatic compus din oameni minunați, atmosfera vibrantă, și o gama variată de stiluri muzicale. Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim în viață și sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal și indispensabil al ei. Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție. Totodată AOA înseamnă și depășirea stărilor obișnuite de percepție și limitarilor de orice fel, prin dans, muzică și artă. Suntem aici să ne bucurăm din plin de viață, iar asta se poate traduce în multe feluri: stropi de apă rece în zilele calde de vară, sliding la apus, râs cu gura până la urechi, dans cu ochii închiși, bucuria de a fi alături de prieteni și libertatea de a fi fericiți. AOA suntem noi toți! Dive into the fun, dive into life!”, au transmis organizatorii, prin pagin de web.

Abonamentele se pot achiziționa online pe site-ul oficial al Festivalului: https://www.openairfestival.ro/abonamente/

 

…………………………………………

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: AOA, Arad Open Air, festival
Distribuie:
Articolul anterior
Pereții „Municipalului”, fisurați de cutremur
Articolul următor
Profesorii arădeni organizează, joi, un nou marș de protest pe traseul Casa Sindicatelor – Prefectură

1 comentariu. Leave new

  • Lua-v-ar naiba de imbecili, lobotomizați, nesimțiți, ș.a.m.d.! De ce nu organizați mizeria asta gălăgioasă alături de stabilimentele aleșilor locali, să vadă și domniile lor ce mișto e să nu poți dormi 3 nopți la rând!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

recital orga fila arad

Recital de orgă la Filarmonica Arad

Lukas Hasler va susține un recital de orgă la Filarmonica Arad. „O stea în ascensiune” este titlul pe care ziarul austriac Kleine Zeitung i l-a conferit tânărului organist Lukas Hasler.…
carmina burana fila 1

Se deschide stagiunea nouă la Filarmonica Arad

La Filarmonica Arad, stagiunea începe cu „Carmina Burana”. Cu o uriașă infuzie de energie și vigoare, cu o partitură predominant cinematografică, palpitantă, incredibil de frumoasă și atrăgătoare! Mult așteptatul eveniment al…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD