Pereții „Municipalului”, fisurați de cutremur

cutremur - spitalul municipal
Distribuie:

Compartimentul de Comunicare al Spitalului Clinic Județean Arad a transmis un comunicat prin care explică că, drept urmare a cutremurului de ieri seară, s-au înregistrat fisuri ușoare ale pereților din holul clădirii în care funcționează Secția Clinică Oncologie Medicală, fisuri cu căderi de tencuială pe holul unei clădiri din incinta fostului Spital Municipal, iar cea mai afectată clădire a fost cea din localitatea Ghioroc în care funcționează Compartimentul de Îngrijiri Paliative.

[INFORMARE DE PRESĂ]

„În cursul serii de ieri au avut loc primele evaluări ale avariilor produse de cutremur. Directorul Administrativ a verificat fiecare clădire în care s-au înregistrat fisuri la nivelul pereților, pentru a ne asigura că viețile pacienților și a personalului unității nu sunt puse în pericol. Cele mai mari probleme au fost înregistrate la clădirea din localitatea Ghioroc unde au apărut fisuri în mai multe încăperi, inclusiv într-o sală ai cărei pereții erau acoperiți cu faianță. A fost afectat și un salon însă, din fericire, nu au fost persoane rănite. În perioada următoare se va efectua o expertiză pentru a stabili exact pagubele precum și modalitatea de intervenție asupra acestei clădiri”, a explicat ec. Florina Ionescu,  managerul SCJU Arad.

……………………………………………………

Articol asociat:

https://criticarad.ro/un-nou-cutremur-cu-magnitudinea-de-5-2-resimtit-puternic-de-aradeni-casele-vechi-si-blocurile-prost-facute-au-suferit-avarii-importante/

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: cutremur, spitalul municipal arad
Distribuie:
Articolul anterior
Un nou CUTREMUR, cu magnitudinea de 5.2, resimțit puternic de arădeni! Casele vechi au suferit avarii importante
Articolul următor
Arad Open Air a anunțat (într-un târziu) primii artiști al festivalului din 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie